GOSSIP

Η Μυρτώ Αλικάκη εξηγεί πως δεν πάσχει από νευρική ανορεξία

Η Μυρτώ Αλικάκη, η ηθοποιός που όλοι γνώρισαν μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Αναστασία", είναι πλέον 47 ετών και μητέρα δύο αγοριών, αλλά διατηρεί ένα πολύ αδύνατο και καλογυμνασμένο σώμα.

Φέτος το καλοκαίρι η Μυρτώ παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, βρήκε το χρόνο να κάνει διακοπές στην αγαπημένη της Κρήτη, από όπου και ανέβασε στα social media πολλές πόζες της.


Όμως μια φωτογραφία που τράβηξε ο συνάδελφός της και καλός φίλος της Αντίνοος Αλμπάνης, είχε προκαλέσει πολλά σχόλια, καθώς σε αυτή η  Μυρτώ δείχνει υπερβολικά αδύνατη.



Με αφορμή αυτή τη φωτογραφία, πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως η Μυρτώ πάσχει από νευρική ανορεξία. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει και η ίδια, σε νέα της συνέντευξη στη στήλη Page 2 της Νέας Σελίδας, εξηγεί: "Ήταν μία αυθόρμητη φωτογραφία που μου τράβηξε ο Αντίνοος Αλμπάνης, η οποία δεν είχε υποστεί καμία επεξεργασία γιατί γενικότερα δεν μου αρέσει να ρετουσάρω τις εικόνες που ανεβάζω. Πάντα ήμουν αδύνατη, ειδικά από τη μέση και πάνω και ο τρόπος που στέκομαι δείχνει ότι πετάνε τα κόκαλα της πλάτης μου. Δεν πάσχω όμως από νευρική ανορεξία. Είμαι τα ίδια κιλά εδώ και είκοσι χρόνια και φοράω το ίδιο τζιν που φορούσα πριν από μία εικοσαετία.

Πριν από είκοσι χρόνια ήμουν πέντε κιλά παραπάνω, τα οποία έχασα όταν πέθανε ο πατέρας μου, από τη στεναχώρια. Αυτά τα πέντε κιλά δεν τα ξαναπήρα ποτέ και πάντα έπαιζα ένα κιλό πάνω, ένα κιλό κάτω, με εξαίρεση τις δύο εγκυμοσύνες μου που πήρα είκοσι κιλά στη μία και δεκαεπτά στην άλλη. Επειδή η νευρική ανορεξία είναι μία πολύ σοβαρή πάθηση, από την οποία μπορεί κάποιος να πεθάνει, πρέπει να προσέχει πολύ κάποιος τι σχολιάζει και ποιον προσβάλλει.

Και δεν αναφέρομαι βεβαίως σε εμένα, αλλά σε αυτούς που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Αυτό όμως που θεωρώ ότι έγινε η αιτία για να πάρει έκταση το όλο θέμα δεν ήταν τα σχόλια των followers, αλλά ο τρόπος που αναπαρήγαγαν το θέμα κάποιοι δημοσιογράφοι, διαστρεβλώνοντας ουσιαστικά την πραγματικότητα".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!