GOSSIP

O Νίκος Μουτσινάς απέκτησε ένα νέο τατουάζ στο πόδι [εικόνες]

Μετά από μια επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς, απολαμβάνει τις διακοπές του.

Μάλιστα ο Νίκος Μουτσινάς, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και... δραστήριος στα social media, φροντίζει διαρκώς να ανεβάζει πόζες του και βίντεο από τις διακοπές του και είδαμε πως τους τελευταίους μήνες, βρέθηκε σε πολλά όμορφα μέρη στην Ελλάδα και είχε στην παρέα του πολλούς διάσημους φίλους και φίλες του. Και φυσικά ποτέ δεν χάνει το χιούμορ του και συχνά σκορπίζει το γέλιο, ειδικά όταν αυτοσαρκάζεται και ποζάρει σαν μοντέλο.


Ωστόσο ο Νίκος Μουτσινάς δείχνει πράγματι να είναι στην πιο όμορφη φάση της ζωής του και αυτό το επιβεβαιώνει και το τατουάζ που έχει στο πόδι του.


Το τατουάζ, που πολλοί πρόσεξαν πως υπήρχε σε μια από τις πόζες που ανέβασε πριν λίγες μέρες στο Instagram, απεικονίζει δύο ανθρωπάκια που φιλιούνται και μάλλον συμβολίζει πολλά, αφού ένας από τους λόγους που ο Νίκος είναι στα πάνω του, δεν είναι μόνο η επαγγελματική επιτυχία και η απώλεια κιλών που πέτυχε, αλλά και το γεγονός πως είναι ερωτευμένος, αφού ο ίδιος παραδέχτηκε πως βρίσκεται σε σχέση και αυτό το τατουάζ απλά το επιβεβαιώνει.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!