GOSSIP

Η οργισμένη απάντηση της Miley Cyrus σε όσους τη βρίζουν επειδή χώρισε

Έξαλλη έχει γίνει η διάσημη τραγουδίστρια Miley Cyrus καθώς δέχεται χιλιάδες υβριστικά μηνύματα στα social media όπου την κατηγορούν πως απάτησε τον σύζυγό της και διάσημο ηθοποιό Liam Hemsworth, πως προτίμησε τις καταχρήσεις από το γάμο της και πως αυτή ευθύνεται για το διαζύγιο της.

Θυμίζουμε πως ο Liam και η Miley ήταν ζευγάρι και πριν από χρόνια και μετά την επανασύνδεσή τους, πριν από αρκετούς μήνες, αποφάσισαν να παντρευτούν τα περασμένα Χριστούγεννα, ενθουσιάζοντας τους φαν τους, που τους θεωρούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της παγκόσμιας σόουμπιζ.


Όμως πριν από λίγες εβδομάδες η Miley εθεάθη να φιλιέται στο στόμα με μια φίλη της και ηθοποιό στο Κάπρι και να κάνει μόνη της διακοπές στην Ιταλία και λίγο μετά έσκασε σαν βόμβα η είδηση του χωρισμού.
Ο Liam δήλωσε πως νιώθει "προδομένος" και αμέσως όλοι άρχισαν να κατηγορούν την Miley πως αυτή ευθύνεται για το διαζύγιο.


Και τώρα η Miley με μια οργισμένη απάντηση μέσω social media λέει σε όλους πως ποτέ δεν απάτησε τον Liam, ενώ παραδέχεται όλα τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν, απαριθμώντας τα πάντα: από τις γυμνές πόζες της και τον εθισμό της στα ναρκωτικά μέχρι το γεγονός πως την έδιωξαν κάποτε από ξενοδοχείο γιατί είχε πάρει μια τούρτα σε σχήμα πέους για τον Liam.


Τονίζει όμως πως ποτέ δεν έκρυψε τι κάνει και πως όλα αυτά ίσχυαν μόνο όταν ήταν πιο νέα και επιμένει πως από όταν τα ξαναβρήκε με τον Liam ήταν απολύτως αφοσιωμένη στη σχέση τους.


Και καταλήγει πως οι δυο τους ήταν μαζί μια δεκαετία, πως πάντα αγαπούσε και αγαπά τον Liam, αλλά πως χρειάστηκε να πάρει μια "υγιή απόφαση" για τη ζωή της και πως η ίδια πλέον νιώθει πιο υγιής και χαρούμενη από ποτέ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Aug 22, 2019 at 12:47pm PDT

Το μήνυμα της Miley έγινε αμέσως viral και μεταξύ αυτών που στηρίζουν την Miley είναι και η Madonna η οποία έγραψε πως η Miley πράγματι έχει ζήσει τη ζωή της στο έπακρο και πως ποτέ δεν είχε ενοχές για ό,τι έκανε ούτε το έκρυβε.

 

Ιδού το κείμενο της Miley.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!