GOSSIP

Ο γιος της Δέσποινας Βανδή μεγάλωσε και μοιάζει πολύ στον μπαμπά του [εικόνες]

Το 2003, η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, παντρεύτηκε τον ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη και μαζί απέκτησαν δυο παιδιά: τη Μελίνα και το Γιώργο. 

Και φέτος το καλοκαίρι, η οικογένεια της Δέσποινας Βανδή έκανε διακοπές στο Πήλιο, έχοντας πλάι τους καλούς φίλους, όπως η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου και οι ηθοποιοί Μαρία Καβογιάννη, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Αργύρης Αγγέλου και πολλούς άλλους.


Τώρα η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στην Αθήνα, αφού ξεκινούν και πάλι οι παραστάσεις του μιούζικαλ στο θέατρο Άλσος, όπου η ίδια πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου.


Και η Δέσποινα θέλησε να κάνει μια ανασκόπηση στις όμορφες διακοπές της και ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες με την οικογένειά της και τους φίλους της και έγραψε: "Έτσι γεμίζουν οι ψυχές! Με αγάπη καλή διάθεση γέλιο τραγούδι ανεμελιά ήλιο θάλασσα και ιστορίες σε μια φιλόξενη αυλή κάτω από τα άστρα!".


Σε κάποιες από τις φωτογραφίες βλέπουμε τη Δέσποινα μαζί με το σύζυγό της, αλλά και με τον 12χρονο γιο της, ο οποίος όσο μεγαλώνει μοιάζει εκπληκτικά με τον μπαμπά του.


Αντίθετα η Μελίνα, μοιάζει με μίνι... ρέπλικα της μαμάς της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!