GOSSIP

Η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε τα γενέθλιά της φορώντας το πιο καυτό μίνι [βίντεο]

Τα 26α γενέθλια της γιόρτασε πρόσφατα η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, και οι αναρτήσεις της από τους εορτασμούς της, έβαλαν φωτιά στα social media και φούντωσαν τις φήμες πως έχει χωρίσει.

Αρχικά η Ιωάννα ανέβασε στο Instagram μια πόζα της με μπικίνι όπου είναι πασαλειμμένη με... τούρτα και έγραψε: " Και εδώ βλέπετε εμένα με την τούρτα μου (ή τουλάχιστον ότι έχει απομείνει από αυτήν) να ποζάρω φουλ ευτυχισμένη!!! Κάθε χρόνο τέτοια μέρα οι πιο αγαπημένοι μου άνθρωποι είναι δίπλα μου, να σουρώσουμε μαζί και να κάνουνε ότι βλακεία μας έρθει!!! Νιώθω πραγματικά ευλογημένη για όλα όσα έχω σήμερα στην ζωή μου... Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο! Υγεία, καλοί φίλοι, αληθινές στιγμές, και να μην σας νοιάζει ποτέ τι θα πουν οι γύρω σας! Ευχαριστώ από καρδιάς για όλα τα όμορφα μηνύματα και τις ευχές σας...
#26 και λέσι λοιπόν".


Το γεγονός πως πουθενά στο μήνυμά της δεν υπήρχε κάποια αναφορά στον σύντροφό της Νώντα Παπαντωνίου έκανε πολλούς να πιστεύουν πως ίσως το γνωστό ζευγάρι χώρισε.


Ακολούθησαν και άλλες αναρτήσεις που δείχνουν την Ιωάννα να ποζάρει φορώντας ένα καυτό μίνι και να χαμογελά μπροστά στην πολυόροφη τούρτα της και να χορεύει σε κάποιο κλαμπ, αλλά και πάλι ο σύντροφός της δεν υπάρχει πουθενά στα πλάνα, ρίχνοντας έτσι λάδι στη φωτιά πως οι δυο τους χώρισαν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@j.touni) on Aug 11, 2019 at 8:48am PDT

Τελικά η ίδια μέσω stories επιβεβαίωσε τη φήμη πως χώρισε και έκανε λόγο για κοινή απόφαση

Πάντως η Ιωάννα δεν έχει διαγράψει από το λογαριασμό της στο Instagram τις πόζες που τη δείχνουν με το Νώντα.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@j.touni) on Jun 24, 2019 at 3:13am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!