GOSSIP

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης στα 57 του χρόνια θα γίνει ξανά μπαμπάς

Πριν από μερικές εβδομάδες ο 57χρονος ηθοποιός  Τζώνυ Θεοδωρίδης παντρεύτηκε την 39χρονη Σύλβια Δημητρακοπούλου και σύντομα η οικογένεια τους θα μεγαλώσει.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός ως πρωταγωνιστής σε τηλεοπτικές σειρές του Νίκου Φώσκολου, όπως η Λάμψη και το Καλημέρα Ζωή, μίλησε στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής και ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συζύγου του, ενώ αποκάλυψε και το φύλο του παιδιού.

«Νομίζω είναι κάτι πολύ προσωπικό, το να θες να παντρευτείς με φίλους. Και το πάρτι που κάναμε εμείς στην παραλία ήταν τελείως εκτός των πραγμάτων που γίνονται σε έναν γάμο. Περιμένουμε μωράκι, τοξοτάκι μάλλον… Κοριτσάκι κι αυτό. Μου αρέσουν περισσότερο τα κορίτσια, είναι πιο έξυπνα, πιο δημιουργικά. Της κόρης μου της άρεσε πάρα πολύ, συμφώνησε», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not».

Θυμίζουμε πως αυτός είναι ο τρίτος γάμος του Τζώνυ Θεοδωρίδη, ο οποίος σε νεαρή ηλικία παντρεύτηκε τη Βίκυ Πουλάκη με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Μελίτα, ενώ στα τέλη του 2015 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με την γιατρό σύντροφό του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!