GOSSIP

Ξένοι στην ίδια πόλη θα είναι πλέον οι Irina και Bradley

Ο χωρισμός του χολιγουντιανού σταρ Bradley Cooper με το διάσημο μοντέλο Irina Shayk δείχνει να είναι οριστικός και οι δυο τους προσπαθούν να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματα στη ζωή τους.

Και σύμφωνα με δημοσιεύματα, το πρώην ζευγάρι που έχει αποκτήσει και μια κόρη, την μόλις 2 ετών Lea de Seine, ήρθε σε συμφωνία σε θέματα που αφορούν το παιδί και πως και οι δυο θέλησαν  να αποφύγουν μια νομική διαμάχη.


Το ΤΜΖ, αναφέρει πως ο Bradley και η Irina υπέγραψαν κοινή συμφωνία και με βάση αυτή και οι δυο θα μοιράζονται τη κηδεμονία της Lea, ενώ η συμφωνία προβλέπει πως αυτό σημαίνει πως θα μοιράζονται σε ποσοστό 50 -50 και τον χρόνο με το παιδί. Κοινώς η Lea θα μένει τις μισές μέρες κάθε μήνα με τη μαμά της και τις υπόλοιπες μισές με τον μπαμπά της. Φυσικά θα υπάρχουν και αλλαγές με βάση τα προγράμματα και τις υποχρεώσεις των γονιών της μικρής Lea, αλλά οι δύο πρώην σύντροφοι συμφώνησαν πως και οι δυο θα έχουν τον ίδιο χρόνο με τη μικρή.


Δημοσιεύματα επίσης αναφέρουν πως βάσει της συμφωνίας, η Irina δεσμεύτηκε να παραμείνει μόνιμα στο Λος Άντζελες και γενικά να μένει στην ίδια πόλη με τον Bradley, καθώς και οι δυο θέλουν να βλέπουν τη μικρή όσο γίνεται περισσότερο και οι δυο δεσμεύτηκαν πως δεν θα κάνουν μελλοντικά κάποια ενέργεια για να κρατήσουν το παιδί σε απόσταση από τον άλλο γονέα του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!