GOSSIP

Η Julia Roberts μάλλον θύμωσε που δεν προτάθηκε για βραβείο ΕΜΜΥ

Όταν είσαι μεγάλη χολιγουντιανή σταρ, που έχει κερδίσει Όσκαρ Α γυναικείου ρόλου και έχεις προταθεί άλλες τρεις φορές για το χρυσό αγαλματίδιο, είναι λογικό να πιστεύεις πως όταν παίζεις σε τηλεοπτική σειρά, πιθανά θα προταθείς για βραβείο ΕΜΜΥ. Όμως η Julia Roberts είδε το όνομά της να λείπει από τις λίστες με τις υποψηφιότητες για τα φετινά ΕΜΜΥ και η αντίδρασή της είναι... επική!

H Julia Roberts αποφάσισε να κάνει τον πρώτο της μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο στη σειρά Homecoming, ένα θρίλερ με πρωταγωνίστρια την ίδια στο ρόλο της Heidi Bergman, μιας κοινωνικής λειτουργού. Μάλιστα η Julia Roberts εκτός από πρωταγωνίστρια ήταν και συμπαραγωγός στην εν λόγω τηλεοπτική σειρά του Amazon.


Και μολονότι όλοι είχαν προβλέψει πως η Julia πιθανά θα ήταν υποψήφια για ΕΜΜΥ (και κάποιοι ήταν βέβαιοι πως θα το κέρδιζε κιόλας), τελικά η Julia δεν ήταν πουθενά στη λίστα με τις φετινές υποψήφιες για το πολυπόθητο τηλεοπτικό βραβείο (το τηλεοπτικό Όσκαρ). Αντίθετα υποψήφιες φέτος για ΕΜΜΥ είναι οι ηθοποιοί:  Sandra Oh, Laura Linney, Robin Wright, Emilia Clarke, Jodie Comer, Viola Davis και Mandy Moore.


Μάλιστα η τηλεοπτική σειρά Homecoming δεν είναι υποψήφια για κανένα βραβείο στις υπόλοιπες κατηγορίες των EMMY Awards.


Όταν το έμαθε η Julia, ανέβασε αμέσως στο Instagram, μια ανάρτηση του USA Today που έγραφε πως τα βραβεία ΕΜΜΥ φέτος "σνόμπαραν" και σταρ όπως ο George Clooney και η Emma Stone και η Roberts σχολίασε γράφοντας: "Τουλάχιστον έχω καταπληκτική παρέα." 


Και τώρα κάποιοι σχολιάζουν πως της αξίζει βραβείο για την αντίδραση της!


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Well, I’m in exceptional company at least.

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on Jul 16, 2019 at 10:44am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!