GOSSIP

Ο Ηλίας Γκότσης μίλησε για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Σόφη Πασχάλη

Ο περσινός νικητής του Survivor, παραχώρησε μια νέα συνέντευξη και σε αυτή μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

Ο Ηλίας Γκότσης σε νέα συνέντευξή του στο TV Έθνος, και στην ουσία είπε πως αυτό το διάστημα δεν βρίσκεται σε κάποια σχέση και πως έχει αφοσιωθεί στα επαγγελματικά του ζητήματα.


Όταν δε ρωτήθηκε αν έχει ενοχληθεί από τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να 'έχει ερωτικό δεσμό με τη γνωστή γυμνάστρια και επίσης πρώην παίκτρια του Survivor, Σόφη Πασχάλη αυτός απάντησε: "Ξέρω πώς λειτουργεί ο χώρος. Θα ακουστούν κάποια πράγματα. Το θέμα είναι πώς τα διαχειρίζεσαι εσύ. Δεν έχω αφήσει να με ενοχλήσει κάτι" και επιβεβαίωσε πως οι δυο τους ετοιμάζουν μια ταξιδιωτική τηλεοπτική εκπομπή: "Έχουμε κάνει γυρίσματα σε Κένυα και Ιορδανία. Έχει βγει πολύ καλό υλικό και πιστεύω πως από Σεπτέμβρη θα πάρει και αυτό τον δρόμο του" είπε.

Ωστόσο η Σόφη όταν σε παλαιότερη δήλωσή  της, όταν είχε ρωτηθεί για το αν έχει δεσμό με τον Ηλία, η ίδια είχε αφήσει να εννοηθεί πως ναι μεν οι δυο τους είναι φίλοι, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει: Συγκεκριμένα είχε πει: "Εγώ θα σου πω όχι, εσύ δεν ξέρω τι θα πεις. Θα σου πω ότι είναι μια πολύ όμορφη σχέση σε εξέλιξη. Σου αρέσει αυτό; Είμαστε πολύ καλοί φίλοι για την ώρα και ποτέ δεν ξέρει αυτό πώς μπορεί να εξελιχθεί μέσα σε μια εκπομπή ταξιδιού. Μπορεί αυτό οι δύο escapers να θέλουν να κάνουν κάτι μαγικό και ακόμα να μην το ξέρουν. Τι να σου πω κι εγώ;".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!