GOSSIP

Δεν φαντάζεστε που πήγε τον αρραβωνιαστικό της η Jennifer Lopez

Πριν από λίγους μήνες η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και όλοι περιμένουν να δουν πότε θα γίνει ο γάμος τους.

Και η αλήθεια είναι πως ο διάσημος πρώην παίκτης του μπέιζμπολ και η πασίγνωστη τραγουδίστρια και ηθοποιός, έχουν γίνει αχώριστοι και ο Alex δείχνει πως στηρίζει την JLo σε κάθε της βήμα και είναι ο συνοδός της παντού: από το κόκκινο χαλί των γκαλά μέχρι τα... στριπτιτζάδικα!


Όχι δεν κάνουμε πλάκα. Η Lorene Scafaria, η σεναριογράφος που σκηνοθέτησε τη νέα ταινία Hustlers έδωσε μια νέα συνέντευξη και αποκάλυψε πως η Lopez πήγε σε πολλά στριπτιτζάδικα και μάλιστα έπαιρνε μαζί της και τον αρραβωνιαστικό της.


Θυμίζουμε πως η Lopez μαζί με την Cardi B και άλλες σταρ, πρωταγωνιστούν στην ταινία Hustlers που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και υποδύονται γυναίκες που κάνουν στριπτίζ στη Νέα Υόρκη.


Και ενώ η Cardi B έχει μια εμπειρία (πριν γίνει διάσημη τραγουδίστρια χόρευε σε στριπτιτζάδικα) η Lopez δεν είχε τέτοια εμπειρία. Ετσι σύμφωνα με την Lorene, η Lopez, μολονότι είναι άψογη χορεύτρια, θέλησε να μάθει τα... μυστικά του επαγγέλματος των εξωτικών χορευτριών και πήγαινε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της σε strip clubs για να προετοιμαστεί για το ρόλο.


Καταλαβαίνετε τώρα γιατί πολλοί ζηλεύουν τον Alex και τον αποκαλούν... τυχεράκια. 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jul 16, 2019 at 9:00pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!