GOSSIP

Η Βάνα Μπάρμπα έκανε μια δημόσια έκκληση για το θάνατο της αδελφής της

Βαρύ είναι το πένθος για τη γνωστή ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα, αφού έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της αδελφή Σούλα Μπάρμπα.

Η Βάνα Μπάρμπα και η αδελφή της ήταν πολύ δεμένες, ενώ η γνωστή ηθοποιός δεν έχει κρύψει πως λατρεύει και τις ανιψιές της, τις δυο κόρες που είχε αποκτήσει η αδελφή της.

Η ίδια η Βάνα θέλησε να αποχαιρετήσει την αδελφή της, με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανέβασε στα social media όπου έγραψε: «Πολύτιμη και αγαπημένη αδελφή… Με άφησες μόνη… πια πήγες κοντά στον Θεό… Όμως σε παρακαλώ, μη μου στερήσεις την αγάπη σου… Ας έρχεσαι έστω και στα όνειρά μου… Λίγο πιο συχνά… Άλλωστε κανένας θάνατος δεν μπορεί να χωρίσει την αγάπη… Γιατί είναι παντοτινή και έτσι θα είμαστε πάντα μαζί, το ξέρω. Επάνω είναι πολλοί φίλοι μας άλλωστε και σε περιμένουν εκεί… Στων αγγέλων τα μπουζούκια».

 

Έτσι έγινε γνωστός ο θάνατος της αδελφής της και ακολούθησαν πολλά δημοσιεύματα που ανάγκασαν τη Βάνα Μπάρμπα να κάνει την ακόλουθη δημόσια έκκληση: «Αγαπητοί φίλοι δημοσιογράφοι και blogger, έχουμε συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια με σεβασμό και έχουμε πορευτεί με αλήθεια στη σχέση μας. Γι’ αυτό σας ζητώ σε αυτή τη δύσκολη και προσωπική στιγμή να μην ασχοληθεί κάνεις με την οικογένεια της αδερφής μου, πρώτον γιατί γράφονται λάθη και ανακρίβειες και δεύτερον έχει ζητηθεί από την οικογένεια και οφείλουμε να το σεβαστούμε.

Σας ευχαριστώ πολύ».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!