GOSSIP

Η Meghan Markle συνάντησε τη Beyonce και οι φαν τους παραληρούν από χαρά

Χθες έγινε στο  Leicester Square του Λονδίνου, η ευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας της Disney "O Βασιλιάς των Λιονταριών" (Lion King) και εκεί είχαμε μια... ιστορική συνάντηση.

Στην πρεμιέρα βρέθηκε η Beyonce, η οποία δανείζει τη φωνή της στη λιονταρίνα Nala και μαζί της ήταν και ο σύζυγός της Jay Z.


Και εκεί το ζευγάρι, που πολλοί αποκαλούν βασιλικό ζεύγος της μουσικής, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ, που επίσης ήταν παρόντες στην πρεμιέρα.


Θυμίζουμε πως η Beyonce και ο Jay Z, που θεωρούνται "βασιλιάδες" ειδικά για τους Αφροαμερικανούς, είχαν φροντίσει να εκφράσουν δημόσια τη στήριξή τους στην Meghan Markle, όταν κατά τη διάρκεια παραλαβής ενός βρετανικού μουσικού βραβείου, φρόντισαν την ώρα της ζωντανής τηλεοπτικής σύνδεσης, να ποζάρουν μπροστά σε έναν πίνακα που απεικόνιζε την Meghan ως βασίλισσα.


Η δε Beyonce είχε καταγγείλει δημοσίως τα βρετανικά (και άλλα) media για ρατσισμό απέναντι στη Meghan.


Και τώρα τα δυο διάσημα ζευγάρια συναντήθηκαν από κοντά και οι φαν των Meghan και Beyonce γράφουν πως δυο βασίλισσες επιτέλους γνωρίστηκαν. Μάλιστα οι δυο διάσημες γυναίκες αγκαλιάστηκαν ένθερμα σαν να ήταν καλές φίλες, μολονότι αυτή ήταν η πρώτη τους συνάντηση.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!