GOSSIP

Λίγο πριν τη βάφτιση του γιου του ο Harry έβγαλε ένα συγκινητικό λόγο [βίντεο]

Στις 6 Ιουλίου αναμένεται να γίνει η βάφτιση του μικρούλη Archie, του γιου που απέκτησαν οι Harry & Meghan.

Η βάφτιση θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο ιδιωτικό παρεκκλήσι της βασίλισσας Ελισάβετ, που βρίσκεται στο παλάτι του Windsor και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το ποιος ή ποιοι θα είναι ο νονός/οί του μικρού.


Και λίγες μέρες πριν τη βάφτιση του γιου του, ο Δούκας του Σάσεξ, που δεν έχει κρύψει τη χαρά του που έγινε πατέρας, μίλησε στα Diana Awards και συγκίνησε τους πάντες.


Πρόκειται για ένα θεσμό που δημιουργήθηκε το 1999 για να συνεχίσει το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο της αείμνηστης μητέρας του πρίγκιπα Harry, της Diana, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο, όταν ο Harry ήταν μόλις 12 ετών.


Και σίγουρα ο πρίγκιπας Harry θα ήθελε να είναι εν ζωή η μητέρα του και να παρευρίσκονταν και στη βάφτιση του γιου του, Μάλιστα προχθές η αδικοχαμένη Νταιάνα, που πέθανε το 1997, θα γιόρταζε τα 58α γενέθλιά της. 


Ήταν λοιπόν λογικό ο πρίγκιπας Harry να είναι χθες συναισθηματικά φορτισμένος, όταν κλήθηκε να μιλήσει στα Diana Awards και σκόρπισε τη συγκίνηση όταν είπε πως η μητέρα του ήταν ένα πρότυπο για τον ίδιο και πως και αυτός θέλει να μπορέσει να γίνει ένα πρότυπο για το γιο του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!