GOSSIP

Kate & William χωρίζουν τα...τσανάκια τους με τους Meghan & Harry και στη φιλανθρωπία

Μπορεί το βρετανικό παλάτι να προσπαθεί να διαψεύσει τις φήμες πως ο πρίγκιπας William και ο αδελφός του πρίγκιπας Harry, έχουν μεγάλη κόντρα, και πως και οι σύζυγοί τους Kate Middleton και Meghan Markle, επίσης... είναι στα μαχαίρια, αλλά κάθε φορά κάποια είδηση ρίχνει ξανά λάδι στη φωτιά και οι φήμες αναζωπυρώνονται. 

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστό πως ο Harry και η Meghan δεν θα έμεναν μόνιμα στο παλάτι του Kensington, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί και επέλεξαν να μετακομίσουν στο Frogmore μακριά από τους Kate και William.


Οι φήμες φούντωσαν ξανά όταν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, απέκτησαν ξεχωριστά accounts στα social media και χωριστό γραφείο Τύπου από αυτό που στην αρχή μοιράζονταν με τους Kate και William και τώρα ανακοινώθηκαν πως τα δυο ζευγάρια ακολουθούν χωριστούς δρόμους και στις φιλανθρωπίες.


Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε επίσημα πως οι Meghan Markle και πρίγκιπας Harry αποχωρούν από το Royal Foundation, το φιλανθρωπικό ίδρυμα που είχαν από κοινού με τους Kate Middleton και πρίγκιπα William.


Ωστόσο τονίστηκε πως τα δύο ζευγάρια θα συνεχίσουν να συνεργάζονται σε άλλες φιλανθρωπικές δράσεις, που σχετίζονται κυρίως με θέματα ψυχικής υγείας, όπως αυτές του πρότζεκτ Heads Together,

Παράλληλα δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ για το βρετανικό παλάτι, εξηγούν πως αυτή η κίνηση ήταν λογική καθώς ο πρίγκιπας William ως διάδοχος στο θρόνο θα πρέπει να ασχολείται πολύ σοβαρά με τις φιλανθρωπίες και πως πρέπει να είναι πιο επίσημος και τυπικός, κάτι που δεν ισχύει για τον αδελφό του Harry και τη σύζυγό του και αυτό δημιουργούσε μικρές καθυστερήσεις και μικροπροβλήματα στην υλοποίηση κάποιων στόχων.

Πάντως μετά και από αυτή την εξέλιξη ήταν αναμενόμενο να ξεσπάσουν νέες φήμες για μεγάλη κόντρα ανάμεσα στα δύο διάσημα ζευγάρια.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!