GOSSIP

H Rihanna και ο πάμπλουτος σύντροφός της κάνουν διακοπές στην Ιταλία [εικόνες]

Πριν από δύο περίπου χρόνια έγινε γνωστό πως η Rihanna έβγαινε με τον Hassan Jameel, γόνο πάμπλουτης οικογένειας επιχειρηματιών από τη Σαουδική Αραβία, αλλά πολλοί νόμιζαν πως αυτό το ειδύλλιο τελείωσε. Όμως έκαναν λάθος.

H Rihanna, μπορεί να είχε πλήθος επαγγελματικών υποχρεώσεων (πιο πρόσφατα λάνσαρε νέο luxury fashion brand) και πρόσφατα να κατέκτησε τον τίτλο της πλουσιότερης τραγουδίστριας στον κόσμο (σύμφωνα με το Forbes), αλλά φαίνεται πως συνεχίζει να έχει χρόνο για έρωτες.


Τώρα που τελείωσε και το λανσάρισμα του Fenty, η Rihanna και ο σύντροφός της κάνουν διακοπές με πολυτελές σκάφος στην Ιταλία. Μάλιστα οι φωτογράφοι τους εντόπισαν να πηγαίνουν για δείπνο σε διάσημο εστιατόριο στην ακτή Αμάλφι και στην παρέα τους, λέγεται πως ήταν και η οικογένεια του Jameel.


Δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, αναφέρουν πως οι δυο τους βλέπονται συχνά (αν και αποφεύγουν τις κάμερες) ειδικά τώρα που η Rihanna μετακόμισε μόνιμα στο Λονδίνο και πως η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή. 


Πάντως αν οι δυο τους παντρευτούν σίγουρα θα είναι ένα πολύ πλούσιο ζευγάρι, αφού η περιουσία της Rihanna, σύμφωνα με το Forbes, πλέον ξεπερνά τα 600 εκατομμύρια δολάρια, ενώ του Jameel, ανέρχεται στα 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια!

Δείτε νέες φωτογρααφίες το ζευγαριού από την Ιταλία, που τις δημοσίευσε το popsugar.com


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!