GOSSIP

Θυμάστε την Αντωνία Καλλιμούκου; Δείτε τι δουλειά κάνει σήμερα [εικόνες]

Αρχικά τη γνωρίσαμε όταν συμμετείχε στα καλλιστεία το 2007 και μετά ακολούθησε μια τηλεοπτική καριέρα και μάλιστα για καιρό συνεργάζονταν με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο λόγος για την Αντωνία Καλλιμούκου, το όμορφο κορίτσι με τα μακριά μαλλιά που είχε κερδίσει τον τίτλο της αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς το 2007 και μετά είχε απασχολήσει τις gossip στήλες, που μιλούσαν για κόντρα της Αντωνίας με την Ελένη Μενεγάκη και προβλήματα στη συνεργασία τους. 

Τα χρόνια πέρασαν και η Αντωνία "εξαφανίστηκε" από την τηλεόραση.

Όπως γράφει η RealLife, η Αντωνία Καλλιμούκου έχει πλέον εγκαταλείψει την τηλεόραση και τον χώρο της showbiz και εργάζεται σε γνωστό δικηγορικό γραφείο της Αθήνας.

«Αυτή η αλλαγή ήταν απαραίτητη για την Αντωνία, η οποία είναι ένα συγκροτημένο άτομο που πατά γερά στα πόδια του και δεν έχει επηρεαστεί από τον λαμπερό κόσμο της showbiz», επεσήμανε στην εφημερίδα φιλικό της πρόσωπο.

Η Αντωνία Καλλιμούκου τα τελευταία τρία χρόνια έχει σχέση με τον Νίκο Παραδείση με τον οποίο ζει έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος την οδήγησε να κάνει στροφή στα επαγγελματικά της, αφήνοντας πίσω της οριστικά τον χώρο της σόουμπιζ. Οι δυο τους προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο προφίλ της στο Instagram από την καινούρια της δουλειά και το γραφείο της στο Κολωνάκι και στις αναρτήσεις της πάντα γράφει πως λατρεύει τη δουλειά της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!