GOSSIP

H επόμενη δημόσια εμφάνιση της Markle πιθανά θα γίνει πολύ σύντομα

Μετά τη γέννηση του Archie και την επίσημη παρουσίασή του, η Δούκισσα του Σάσεξ, εδώ και τρεις εβδομάδες απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού βρίσκεται σε άτυπη "άδεια" και αναμένεται να απέχει αρκετό καιρό από τα καθήκοντά της λόγω τοκετού.

Μάλιστα αυτή η "άδεια", μπορεί να κρατήσει μέχρι και πάνω από 6 μήνες, όπως έκανε και η Δούκισσα του Κέιμπριτ όταν γέννησε το τρίτο της παιδί, τον πρίγκιπα Louis.


Ωστόσο οι ειδικοί σε θέματα του παλατιού εκτιμούν πως η Markle, θα κάνει πολύ πιο σύντομα από όσο περιμένουν οι περισσότεροι, τη νέα της δημόσια εμφάνιση.


Προς το παρόν η Meghan Markle ζει στο νέο της σπίτι, το Frogmore Cottage, έχοντας πλάι της τη μητέρα της, ενώ λέγεται πως ήδη έχει δεχτεί "μυστικές επισκέψεις" από διάσημες κολλητές φίλες της όπως η Serena Williams. Ο δε Harry συνεχίζει να εκτελεί τα καθήκοντά του και κάνει αλλεπάλληλες δημόσιες εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη: από τη Νορβηγία, μέχρι την Ολλανδία και την Ιταλία.


Όμως λέγεται πως στις αρχές του ερχόμενου μήνα (δηλαδή μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη γέννα) η Δούκισσα του Σάσεξ, πιθανά θα "σπάσει" την άδειά της και θα κάνει μια επίσημη δημόσια εμφάνιση.


Συγκεκριμένα οι ρεπόρτερ του παλατιού εκτιμούν πως η Meghan Markle θα είναι παρούσα στην παρέλαση Trooping of the Colour, που θα γίνει στις 8 Ιουνίου, με αφορμή τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!