GOSSIP

Η Britney Spears δεν θα τραγουδήσει ποτέ ξανά; Η δήλωση του τρέλανε τους φαν της

Το τελευταίο διάστημα η Britney αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας και έχει μπει σε κλινική. Μάλιστα η ίδια φρόντισε με ένα βίντεο να πει στους φαν της, πριν λίγο καιρό, πως είναι καλά. Ωστόσο τώρα μια δήλωση αναστάτωσε τους φαν της.

Τη δήλωση έκανε ο Larry Rudolph, μάνατζερ της Britney, που σύμφωνα με το ΤΜΖ, στην ουσία ανακοίνωσε πως η σταρ δεν θα εμφανιστεί ξανά στο Λας Βέγκας (όπου είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει νέο γύρο εμφανίσεων τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά τον θρίαμβο που σημείωσε με τα live της τα τελευταία χρόνια, αλλά η πρεμιέρα ακυρώθηκε λόγω των προβλημάτων υγείας της σταρ) και πιθανά δεν θα ξανα-τραγουδήσει ποτέ.

 "Ως το πρόσωπο που καθοδηγώ την καριέρα της, βάσει πληροφοριών που έχω τόσο εγώ ο ίδιος όσο και άλλοι συνεργάτες της, πληροφορηθήκαμε, σύμφωνα με όσα πρέπει να ξέρουμε, ότι δεν θα επιστρέψει στο Βέγκας ούτε στο προσεχές μέλλον ούτε -πιθανώς- ποτέ ξανά" είπε ο Rudolph, o οποίος υπήρξε μάνατζέρ της για δύο δεκαετίες, εκπροσωπώντας την από το 1998-2004 και από το 2008 έως σήμερα. 


Και μιλώντας για την αρχική ακύρωση των εμφανίσεων είπε: "Ηταν η τέλεια καταιγίδα. Επρεπε να αναστείλουμε την έναρξη του σόου, καθώς η φαρμακευτική της αγωγή δεν απέδιδε" και εξήγησε πωςπέρυσι το καλοκαίρι η τραγουδίστρια ήταν έτοιμη να επιστρέψει στον χώρο του θεάματος. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, έπειτα και από την επιδείνωση της υγείας του πατέρα της, η σταρ δεν επικοινώνησε ποτέ ξανά με τους συνεργάτες της.


"Δεν θέλω να ξαναδουλέψει αν δεν γίνει καλά, σωματικά και ψυχικά. Αν αυτό δεν γίνει ποτέ, ας μην γίνει" σημειώνει χαρακτηριστικά ο μάνατζερ . "Δεν θέλω ούτε μπορώ να την πείσω να δουλέψει ξανά. Θα είμαι εδώ ξανά για εκείνη όταν θελήσει να δουλέψει"  συμπλήρωσε
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!