GOSSIP

Μάθαμε τι θα φορέσει η Ελένη Φουρέιρα στον τελικό της Eurovision

Η Ελένη Φουρέιρα, βρίσκεται στο Τελ Αβίβ, καθώς είναι επίσημη καλεσμένη των διοργανωτών και θα συμμετέχει σε ένα μοναδικό σόου που έχουν ετοιμάσει οι Ισραηλινοί για τη βραδιά του τελικού.

Η Ελένη, μαζί με άλλους καλλιτέχνες που στο παρελθόν είτε νίκησαν, είτε ξεχώρισαν με τις συμμετοχές τους, θα κάνουν ένα κοινό σόου, όπου ο καθένας τους θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι που ερμήνευσε κάποιος άλλος σταρ της Eurovision.
Και τώρα διαβάσαμε τι θα φορέσει η Φουρέιρα τη βραδιά του τελικού.

Ή pop queen Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό της Eurovision με custommade δημιουργία του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου. Μια κρυστάλλινη δημιουργία κεντημένη με χιλιάδες κρυστάλλους που θα ενθουσιάσει….

Η έμπνευση του συγκεκριμένου ρούχου προέρχεται από την Dita von Teese,τα εμβληματικά shows των burlesque και follies bergeres του Παρισιού. Μια μοναδική εμφάνιση για την Ελένη Φουρειρα, για την οποία χρειάστηκε 3 εβδομάδες προετοιμασίας και υλοποίησης του,με μια ιδιαίτερη τεχνική του tattoo crystal touch, εφαρμογή κρυστάλλων επάνω στην ανθρώπινη σιλουέτα και αποτυπωμένη σε ύφασμα.

Μια εμπνευσμένη hautecouture προσέγγιση 250,000 χιλιάδων κρυστάλλων Swarovski για την Βασίλισσα της Eurovision. Η αίσθηση των καμπαρέ του Παρισιού στην δεκαετία του ’30 με πολλές πινελιές από λάμψη αστεριών και μια αέρινη αίσθηση glamour και πολυτελείας Vrettos Vrettakos couture house.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!