GOSSIP

Και ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

Δεν έχει τέλος η λίστα με τις διασημότητες που έθεσαν υποψηφιότητα στις φετινές δημοτικές εκλογές. Μάλιστα εκτός από τους celebrities, ακόμα και οι συγγενείς τους, προσπαθούν να εξαργυρώσουν τη φήμη που χάρισε σε κάποιους η έκθεση στα media.

Και αυτό ισχύει και στην περίπτωση του αδελφού της Ελένης Μενεγάκη που έθεσε υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Καρύστου στην Εύβοια, εκεί όπου η οικογένεια της Ελένης περνά τις διακοπές της εδώ και χρόνια.


Η ίδια η Ελένη στηρίζει την υποψηφιότητα του αδελφού της Θοδωρή Μισόκαλου.

Ο Θοδωρής δεν είναι ο πρώτος της οικογένειας που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, αφού έχει προηγηθεί η μητέρα του Ζέτα, έχοντας βάλει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος του Δήμου. 

Στην εκπομπή «Όλα λάθος», η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε την είδηση πως ο Θοδωρής θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Κάρυστο:  «Ο Θοδωρής Μισόκαλος, ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Κάρυστο. Μάλιστα το τριήμερο που μας πέρασε είχε πάει στην Κάρυστο και η Ελένη Μενεγάκη για να υποστηρίξει τον αδερφό της».

Οι ντόποιοι θεωρούν ότι η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο του Λευτέρη Ραβιόλου, οποιός είναι ο νυν δήμαρχος, θα συμβάλει σημαντικά στην τουριστική προβολή του δήμου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!