GOSSIP

Eurovision: Η Φουρέιρα είπε σε ποια χώρα θα έδινε φέτος το 12άρι της [βίντεο]

Η Ελένη Φουρέιρα, πέρυσι παραλίγο να γίνει νικήτρια της Eurovision, αφού βρέθηκε στη δεύτερη θέση με το τραγούδι Fuego με το οποίο εκπροσωπούσε την Κύπρο και φέτος ήδη βρίσκεται στο Τελ Αβίβ.

Η Ελένη είναι επίσημη καλεσμένη των Ισραηλινών διοργανωτών καθώς θα εμφανιστεί σε ένα μοναδικό σόου που θα απολαύσουμε στη σκηνή της φετινής Eurovision.

Και στο μεγάλο πάρτι - υποδοχής όλων των αποστολών και των καλεσμένων που διοργάνωσαν οι παραγωγοί της Eurovision στο τελ Αβίβ, η Ελένη μίλησε στις κάμερες και αφού συμβούλευσε τις Τάμτα και Κατερίνα Ντούσκα, να το απολαύσουν και είπε πως γνωρίζει και η ίδια πόσο αγχωμένες μπορεί να είναι οι δυο τραγουδίστριες, στην πορεί είπε πως φυσικά στηρίζει φέτος τα τραγούδια της Ελλάδας και της Κύπρου, είπε πως στηρίζει και την Αλβανία, από όπου κατάγεται, αλλά τόνισε πως άλλο είναι το αγαπημένο της τραγούδι φέτος και αυτό δεν είναι άλλο από το τραγούδι της Ιταλίας.


Φέτος την Ιταλία (μια από τις χώρες του γνωστού γκρουπ Big Five, με τις χώρες που πάνε απευθείας στον τελικό) την εκπροσωπεί ο Mahmood με το τραγούδι Soldi, το οποίο σταθερά είναι μέσα στην πρώτη δεκάδα με τα φαβορί για τη νίκη. 


 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!