GOSSIP

Ξαφνικά η Lindsay Lohan αποφάσισε να "κράξει" τη Zendaya [εικόνες]

Έχουν περάσει αρκετές μέρες από το φετινό Met Gala, αλλά κάποια από τα outfits που φόρεσαν οι σταρ τη μεγάλη βραδιά της μόδας, ακόμα συζητιούνται. Και ένα από αυτά ήταν αυτό που φόρεσε η γνωστή ηθοποιός Zendaya.

Η 32χρονη σταρ της τελευταίας ταινίας Spiderman εμφανίστηκε στα σκαλιά του μουσείου Metropolitan με ένα υπέροχο φόρεμα - δημιουργία Tommy Hilfiger, που έμοιαζε βγαλμένο από σελίδες παραμυθιών και θύμιζε τις πριγκίπισσες της Disney. Μάλιστα με τη χρήση νέας τεχνολογίας, το φόρεμα... άναβε, άλλαζε χρώμα και έλαμπε.

 

 

Και σε μια ανάρτηση στο Instagram που έκαναν φαν των ταινιών της Disney, θέλησαν με μια φωτογραφία να συγκρίνουν το φόρεμα της Zendaya με αυτό της Σταχτοπούτας.

 

 

Όμως αυτό προκάλεσε (... από το πουθενά!) την αντίδραση της Lindsay Lohan, η οποία έσπευσε να σχολιάσει δημοσίως πως η ηθοποιός Claire Danes είχε φορέσει κάτι αντίστοιχο (φόρεμα που θύμιζε τη Σταχτοπούτα της Disney) με δημιουργία Zac Posen στο Met Gala (το 2016) και μάλιστα έκανε tag την ηθοποιό Claire Danes σχολιάζοντας πως εκείνη είχε φορέσει πολύ όμορφα το φόρεμά της και πως απορεί γιατί κάποιοι πιστεύουν πως μπορούν ποτέ, να είναι πιο σικ!

 

 

Φυσικά η Claire Danes δεν απάντησε, αλλά όλοι περιμένουν την αντίδραση της Zendaya που ξαφνικά ανακάλυψε πως έχει μια... εχθρό στη σόουμπιζ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!