GOSSIP

O μπαμπάς της Meghan Markle έκανε νέες δηλώσεις για τον εγγονό του

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, ο πατέρας της Meghan Markle, είχε τηρήσει σιωπή ιχθύος, μετά και την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που έκανε στην οποία εκλιπαρούσε τη κόρη του να επικοινωνήσει μαζί του.

Θυμίζουμε πως οι σχέσεις της Meghan με τον πατέρα της Meghan Markle, δεν είναι καθόλου καλές, από όταν πριν το πριγκιπικό γάμο, ο πατέρας της ενεπλάκη σε σκάνδαλο, όταν αποδείχτηκε πως είχε πουλήσει φωτογραφίες στον Τύπο.


Έκτοτε ο πατέρας της Markle, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γάμο (επικαλούμενος ζήτημα υγείας) και η Δούκισσα του Σάσεξ λέγεται πως διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του, όταν είδε πως συνέχιζε να την εκθέτει στα media και μετά το γάμο της και μάλιστα ο Thomas Markle κατηγορούσε το βρετανικό παλάτι πως έχει απομονώσει την κόρη του και πως οι υπάλληλοι του παλατιού, φροντίζουν να μην έχει καμιά επικοινωνία με την κόρη του.


Τώρα όμως που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry απέκτησαν ένα αγοράκι, ο Thomas Markle έσπασε τη σιωπή των τελευταίων εβδομάδων και επανήλθε με μια νέα δήλωση, στην οποία όχι μόνο δεν κατηγορεί πια το παλάτι, αλλά εκφράζει μεγάλο σεβασμό προς το στέμμα:


«Είμαι χαρούμενος που τόσο το παιδί όσο και η μητέρα χαίρουν άκρας υγείας. Είμαι περήφανος που ο νέος μου εγγονός γεννήθηκε στους κόλπους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και είμαι βέβαιος ότι θα μεγαλώσει έτσι ώστε να υπηρετήσει το στέμμα και τον βρετανικό λαό με σεβασμό, αξιοπρέπεια και τιμή. Ο Θεός ας ευλογεί το παιδί και εύχομαι να έχει υγεία και ευτυχία. Τα συγχαρητήρια μου στην αγαπημένη μου κόρη, δούκισσα Meghan, και στον πρίγκιπα Harry. Ο Θεός ας σώζει τη βασίλισσα», δήλωσε ο πατέρας της δούκισσας.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!