GOSSIP

H Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε ακριβώς πόσα κιλά ζυγίζει σήμερα

Είναι ολοφάνερο πως η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου έχει χάσει όλα τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και τώρα μέσω ενός κουίζ που έκανε με τις διαδικτυακές φίλες της, αποκάλυψε το ακριβές βάρος της.

H Αθηνά πέρασε ένα Σαββατοκύριακο με την οικογένειά της και κάποια στιγμή άνοιξε μια διαδικτυακή συζήτηση με τις εκατοντάδες χιλιάδες followers της.

Σε μια από τις αναρτήσεις της στα social media η Αθηνά ρώτησε πόσα κιλά πιστεύουν ότι είναι και έδωσε τιςακόλουθες πιθανές απαντήσεις: 59, 53, 49, 56 κιλά.

Η σωστή απάντηση ήταν 53 κιλά γεγονός που αποδεικνύει πως έχει χάσει όλα τα κιλά (και τα 23!) που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά και ένα από τα δυο κιλά που ήθελε να χάσει ακόμη.

Η ίδια πριν από λίγους μήνες σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό, είχε αποκαλύψει πως μέσα σε δύο μήνες μετά τη γέννα, έχασε χωρίς καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια και τα 23 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της, πως ζύγιζε 54 κιλά και πως ήθελε να χάσει 2 κιλά ακόμη. Άρα πλέον απέχει μόνο 1 κιλό από το στόχο της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!