GOSSIP

O Johnny Depp ετοιμάζεται να παντρευτεί μια Ρωσίδα [εικόνες]

Ο χολιγουντιανός σταρ μετά το πολύκροτο διαζύγιό του με την Amber Heard λέγεται πως ετοιμάζεται να ξαναπαντρευτεί.

Συγκεκριμένα δημοσίευμα της Daily Mail, αναφέρει πως τους τελευταίους μήνες, ο 55χρονος ηθοποιός διατηρεί δεσμό μια νεαρή Ρωσίδα χορεύτρια η οποία συχνά συνόδευε το διάσημο ηθοποιό στην περιοδεία του και σε κάποια από τα live shows που έκανε ο Johnny Depp ως μουσικός με την ροκ μπάντα του, αλλά και στα γυρίσματα των ταινιών του.


Η νεαρή που λέγεται πως έκλεψε την καρδιά του Depp, είναι η Polina Glen και είναι 30 χρόνια νεότερή του και κατάγεται από την Αγία Πετρούπολη, αλλά πλέον ζει στο Λος Άντζελες.


Σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες γνώρισε τον Depp, και μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως η νεαρή χορεύτρια και χορογράφος αρχικά δεν γνώριζε ποιος είναι ο Depp.


Πηγή από το φιλικό κύκλο της Glen, αναφέρει πως η νεαρή Ρωσίδα λέει πως ο Depp σκοπεύει να την παντρευτεί και πως της ζήτησε να πάνε μαζί στη Ρωσία για να γνωρίσει τους γονείς της.

Αν τελικά ο Depp πράγματι παντρευτεί την Glen, αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος του, αφού εκτός από το γάμο του με την Amber Heard, o Depp είχε παντρευτεί και την μακιγιέζ Lori Anne Allison, ενώ έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον πολυετή δεσμό του με τη Γαλλίδα τραγουδίστρια Vanessa Paradis, την οποία όμως δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!