GOSSIP

Η κόρη των Tom Cruise & Katie Holmes μεγάλωσε και είναι φτυστή η μαμά της

Έχουν περάσει 7 χρόνια από όταν η ηθοποιός Katie Holmes πήρε διαζύγιο από τον χολιγουντιανό σταρ Tom Cruise και η Suri, η κόρη που είχαν αποκτήσει, πλέον έχει γίνει 13 ετών και η ομοιότητά της με τη διάσημη μαμά της είναι εντυπωσιακή.

Η μικρή Suri ζει με τη μαμά της και σχεδόν ποτέ δεν βλέπει το διάσημο μπαμπά της, αφού κατά καιρούς έχει γραφτεί πως η Σαϊεντολογία με την οποία ασχολείται ο Cruise δεν του επιτρέπει να έχει επαφές με την κόρη του, αφού η Katie Holmes δεν θέλει το παιδί να ακολουθήσει την ίδια αίρεση που ακολουθεί ο πατέρας του.


Το τελευταίο διάστημα η Katie Holmes έχει πυκνώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της με τον Jamie Fox, το διάσημο ηθοποιό με τον οποίο φημολογείται πως έχει δεσμό εδώ και χρόνια.


Και τώρα έκανε μια δημόσια εμφάνιση και με την κόρη της, αφού τη συνόδευσε σε εστιατόριο, όπου η Suri παρέα με τις φίλες της, γιόρτασαν τα 13α γενέθλια της Suri.


Η Daily Mail δημοσιεύει φωτογραφίες από τα γενέθλια της μικρής και όλοι σχολιάζουν πως όσο η μικρή μεγαλώνει, η ομοιότητά της με τη μαμά της είναι εκπληκτική.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!