GOSSIP

H βασίλισσα Ελισάβετ συχνά επιπλήττει γραπτώς την Kate Middleton

Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ιδιαίτερα αυστηρή με τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ και μάλιστα συχνά της στέλνει γραπτά σημειώματα στα οποία την επιπλήττει και της δίνει υποδείξεις για πολλά θέματα, όπως το μήκος της φούστας της!

Τα δημοσιεύματα ξεκίνησαν με αφορμή τα όσα αποκάλυψε η δημοσιογράφος Ashley Pearson, η οποία ειδικεύεται στα κοσμικά και στα θέματα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.


Η δημοσιογράφος μίλησε κανάλι Quest Red και εκεί είπε πως η βασίλισσα δεν αντιμετωπίζει την Kate με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζει την Meghan Markle και πως συχνά διαφωνεί με τον τρόπο με τον οποίο η Kate Middleton ντύνεται στις δημόσιες εμφανίσεις της και της στέλνει γραπτά σημειώματα για να της κάνει παρατηρήσεις.


Η δημοσιογράφος εξήγησε πως η Kate έχοντας παντρευτεί τον William που είναι δεύτερος στη διαδοχή στο θρόνο μετά τον πατέρα του Κάρολο, στο μέλλον πιθανά θα γίνει η βασίλισσα της Βρετανίας και έτσι η απαιτήσεις της Ελισάβετ είναι μεγάλες.


Μάλιστα η δημοσιογράφος είπε πως στα σημειώματα που στέλνει η βασίλισσα στην Kate δεν της κάνει παρατηρήσεις μόνο για το μήκος της φούστας ή του φορέματός της, αλλά και για το χρώμα του καλσόν που έχει επιλέξει να φορέσει η Δούκισσα και για πολλά άλλα και γενικά η βασίλισσα θεωρεί λανθασμένες τις στιλιστικές επιλογές της Kate.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!