GOSSIP

Ποια θα διαδεχτεί την Σπυροπούλου στην παρουσίαση του My Style Rocks;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πέρυσι διαδέχτηκε την Ευαγγελία Αραβανή στην παρουσίαση του My Style Rocks, αλλά όλα δείχνουν πως η γνωστή παρουσιάστρια, δεν θα συμμετέχει και στη νέα σεζόν του γνωστού σόου.

Ωστόσο λέγεται πως το My Style Rocks, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και τη δεύτερη σεζόν και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα συνεχιστεί και την ερχόμενη σεζόν.


Μόνο που πιθανά θα δούμε μεγάλες αλλαγές, τόσο στην παρουσίαση, όσο και στην κριτική επιτροπή, αλλά και στο κόνσεπτ.


Σε τηλεοπτική εκπομπή, ακούσαμε δημοσιογράφο που ασχολείται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, να αποκαλύπτει πως πιθανά να δούμε την Μπέτυ Μαγγίρα να αναλαμβάνει το ρόλο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή, αλλά και τη συμμετοχή ανδρών, που θα παρουσιάζουν και αυτοί τα δικά τους outfits, όπως και οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.


Συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου, ανέφερε: "Το «My Style Rocks», πήγε πάρα πολύ καλά οπότε δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μην συνεχιστεί και του χρόνου, όμως θα δούμε αλλαγές. Ξεκινάμε με την παρουσιάστρια αφού η Κωνταντίνα Σπυροπούλου δεν θα είναι, άρα πάμε για τρίτη κατά σειρά παρουσιάστρια. Υπάρχει μία σκέψη για μία υποψηφιότητα από την κριτική επιτροπή και αναφέρομαι στην Μπέττυ Μαγγίρα. Κάποια άτομα από την παραγωγή την καλοβλέπουν για παρουσιάστρια. Σίγουρα δεν θα είναι σρην επιτροπή ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και υπάρχει ένα ερωτηματικό για τον Στέλιο Κουδουνάρη. Θα δούμε και μία άλλη καινοτόμα ιδέα, μία φορά την εβδομάδα θα βλέπουμε και ένα εναλλακτικό concept, με άνδρες".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!