GOSSIP

O Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Νικολέττα Ράλλη

Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής, μετά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του, βρέθηκε καλεσμένος την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για όλα: από το πως τελείωσε η φιλία του με τον Σάκη Τανιμανίδη, μέχρι γιατί χώρισε με τη Νικολέττα Ράλλη.

 Γιώργος Μαυρίδης περιέγραψε όλη την πορεία που τον οδήγησε στην τηλεόραση, πώς γνωρίστηκε με τον Σάκη Τανιμανίδη και πώς γεννήθηκε το World Party, τι τον πίκρανε από τη σχέση και τη συνεργασία τους, αλλά και ποια ήταν η αιτία που έδωσε τέλος στη στενή φιλία αλλά και στην ταξιδιωτική τους εκπομπή.

«Γνώρισα τον Σάκη όταν με κάλεσε στην εκπομπή του. Η ιδέα για το World Party ανήκει στον Σάκη, σε εμένα και τον Θοδωρή. Το ότι σταματήσαμε το World Party μου άφησε μια πικρία. Με τον Σάκη δεν μιλάμε πια και δεν είμαστε φίλοι. Νιώθαμε ότι μας ακύρωνε στο World Party με τις επιλογές του. Έδωσα ψυχή και χρήματα για το World Party και ο Σάκης πήρε την ιδέα πάνω του. Δεν ανέφερε ποτέ ότι κι εμείς πληρώσαμε το concept του World Party», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

Και παράλληλα μίλησε για τη γνωριμία και το δεσμό του με τη Νικολέττα Ράλλη, γιατί ανέβασε τη φωτογραφία με το φιλί τους στα βράχια και γιατί χώρισαν.

“To στιλ το κοιτάω αλλά δεν είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια γυναίκα. Τη Νικολέττα τη γνώρισα στην καλοκαιρινή εκπομπή. Δεν νομίζω πως πλέον μπορώ να ερωτευτώ με την πρώτη ματιά. Μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Θέλω να γελάω, μου αρέσει να υπάρχει χιούμορ. Στην πορεία έγιναν όλα. Έβαλα τη φωτογραφία στα βράχια γιατί έτσι το ένιωσα και το έκανα.

Δεν μου αρέσει σε μια σχέση η γκρίνια. Με τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις σχέση, θες να περνάς καλά, να διασκεδάζεις. Όταν αυτό παύει να υπάρχει, συνεχίζεις και προχωράς. Σε εμάς έπαψε να υπάρχει αυτό και όμορφα και ωραία το σταματήσαμε, απλά. Δεν ήταν καθόλου ξαφνικό. Χωρίσαμε πολύ πριν μαθευτεί και το κρατήσαμε σε ένα τυπικό επίπεδο. Μιλάμε, όλα καλά… Τώρα όχι δεν έχουμε επαφές. Η κοπέλα έχει το αγόρι της, έχει σχέση”!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!