GOSSIP

Η Khloe συναντήθηκε ξανά με τον Tristan και η αμηχανία ήταν εμφανής [βίντεο]

H Khloe Kardashian, μετρά πάνω από 92 εκατομμύρια followers στο Instagram, αλλά τώρα "μπλόκαρε" ξανά το προφίλ της και το έκανε "ιδιωτικό" και πολλοί εικάζουν πως θέλει να αποφύγει να βλέπει τα σχόλια όλων για την πρόσφατη συνάντησή της με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της Tristan Thompson.

Θυμίζουμε πως η Khloe και ο γνωστός μπασκετμπολίστας χώρισαν οριστικά μετά την αποκάλυψη πως ο Tristan είχε απατήσει την Khloe με την Jordyn Woods, την κολλητή φίλη της μικρής αδελφής της Khloe, της Kylie Jenner.


Και φυσικά αυτή δεν ήταν η μόνη απιστία του Tristan, αφού δημοσιεύματα είχαν αποκαλύψει πως απατούσε συστηματικά την Khloe το διάστημα που αυτή ήταν έγκυος στην κόρη τους True.


Τώρα η True γιόρτασε τα πρώτα γενέθλιά της και πολλοί απόρησαν που είδαν πως η Khloe δέχτηκε να είναι παρών στο πάρτι που αυτή διοργάνωσε και ο Tristan.


Βέβαια το People αναφέρει πως όσοι γνωρίζουν καλά την Khloe ξέρουν πως είναι πολύ καλή στο να αφήνει στην άκρη τα δικά της συναισθήματα για το καλό της κόρης της.


Πάντως όλοι σχολιάζουν πως η Khloe φάνηκε να αδιαφορεί εντελώς για την παρουσία του Tristan και τον αγνοούσε επιδεικτικά κατά τη διάρκεια του πάρτι αλλά τον άφησε να κρατά αγκαλιά την κόρη του.

Ωστόσο τα social media έχουν γέμισε με σχόλια φαν της Khloe που λένε πως κανονικά δεν έπρεπε να αφήσει αυτόν τον άνθρωπο να έχει καμιά θέση στη ζωή της μετά τα όσα της έκανε και ίσως για αυτό το λόγο η Khloe "μπλόκαρε" το Instagram της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloe Kardashian Fanpage (@khloekvideo) on Apr 14, 2019 at 7:05pm PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloe Kardashian Fanpage (@khloekvideo) on Apr 14, 2019 at 8:40pm PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloe Kardashian Fanpage (@khloekvideo) on Apr 14, 2019 at 8:33pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!