GOSSIP

Πυρκαγιά ξέσπασε στο σπίτι της Joan Collins - Κινδύνεψε η ζωή της σταρ [εικόνες]

Η 85χρονη ηθοποιός Joan Collins που έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο μέσα από το ρόλο της ραδιούργας Alexis στην τηλεοπτική σειρά "Δυναστεία", λέει πως γλίτωσε από του Χάρου τα δόντια, από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο πολυτελές διαμέρισμα της στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 85χρονη σταρ και ο 53χρονος σύζυγός της Percy Gibson (o πέμπτος σύζυγός της με τον οποίο παντρεύτηκε το 2002) βρίσκονταν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στο σπίτι τους και απλά παρακολουθούσαν μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Jack Nicholson, όταν ξέσπασε φωτιά.

 


Η ηθοποιός και ο σύζυγός της προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά, αλλά η καταστροφή ήταν μεγάλη.


Η ίδια περιέγραψε πώς κατάφερε να γλυτώσει φεύγοντας ξυπόλυτη και μόνο με τις πιτζάμες της ενώ ο «ήρωας», όπως τον χαρακτηρίζει, συζυγός της πάλευε με τις φλόγες χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρα.

Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού δείχνουν το μέγεθος της ζημιάς.


Η πυροσβεστική είπε πως η φωτιά πιθανά ξεκίνησε από αντανάκλαση του ήλιου σε καθρέφτη που προκάλεσε ανάφλεξη σε κουρτίνες και πετσέτες, αλλά τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα προσδιοριστούν όταν ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα.


Πάντως η διάσημη ηθοποιός φρόντισε μέσω social media να ευχαριστήσει τόσο την πυροσβεστική, όσο και το προσωπικό του ασθενοφόρου που έσπευσαν στο σημείο, αλλά και την αστυνομία.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!