GOSSIP

H Amber Heard περιγράφει σκηνές κακοποίησης από τον Johnny Depp και συγκλονίζει

H γνωστή ηθοποιός και πρώην μοντέλο Amber Heard, σε νέο έγγραφο που δημοσιεύτηκε, περιγράφει αναλυτικά σκηνές κακοποίησης από τον ο πρώην σύζυγό της, το χολιγουντιανό σταρ Johnny Depp και εξηγεί γιατί τον αποκαλεί "τέρας".

Η Amber Heard ανέφερε λεπτομερώς περισσότερα από 12 περιστατικά κακοποίησης πριν και μετά το γάμο της με τον Depp. Η Amber Heard  ζήτησε από δικαστή την Πέμπτη να απορρίψει την αγωγή δυσφήμισης αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων που κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της, για ένα κείμενο που έγραψε εκείνη στη Washington Post και αναφέρει νέα στοιχεία για την κακοποίηση που υπέστη.

Η Heard  περιγράφει λεπτομερώς περισσότερα από δώδεκα περιστατικά πριν και μετά το γάμο της με τον Depp, γράφοντας ότι εκείνος τη χαστούκισε, την έσπρωξε, της τράβηξε τα μαλλιά ή της έσφιγγε πολύ δυνατά το λαιμό. Ο Depp αρνήθηκε αυτές τις κατηγορίες κακοποίησης, οι οποίες καταγράφονται στο διαζύγιο του ζευγαριού και σε άλλες δικαστικές διαμάχες.

Η ηθοποιός, στους ισχυρισμούς της, συμπεριέλαβε και φωτογραφικό υλικό με τις μελανιές στο πρόσωπό της και σημάδια στους ώμους που τα προκάλεσε ο Depp  στο σπίτι τους. Επιπλέον, αποκάλυψε και αρχεία γραπτών μηνυμάτων στα οποία περιέγραφε τα γεγονότα στο σπίτι και σε κάποια από αυτά ο Depp προσπαθούσε να ζητήσει συγγνώμη.

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο Johnny υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών, την έχει χτυπήσει με κινητό τηλέφωνο στο πρόσωπο, είχε κόψει κατά λάθος το δάχτυλο του και σε μια έκρηξη οργής και μπροστά στην Heard έγραφε μηνύματα με το ακρωτηριασμένο δάχτυλό του σε καθρέφτες και στους τοίχους με το αίμα του, ενώ η ίδια παραδέχτηκε πως δύο φορές του έριξε μπουνιές στο πρόσωπο για να αμυνθεί.

Παράλληλα αναφέρει πως ο Depp ακολουθούσε θεραπεία για να ελέγξει τον εθισμό του σε αλκοόλ και ναρκωτικά και πως είχαν και μια νοσοκόμα που τον παρακολουθούσε στο σπίτι η οποία χρειάστηκε να παρέμβει αρκετές φορές.


Αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες και σκηνικά που έγιναν σε ταξίδια τους στο εξωτερικό (Μπαχάμες, Αυστραλία κ.ά.) όπως σκηνές ζηλοτυπίας που της έκανε μέσα στο ιδιωτικό τους τζετ, όπου της πετούσε πράγματα και μιλά για σκηνές όπου ο Johnny Depp την έφτυνε στο πρόσωπο, την έσερνε στο πάτωμα και στις σκάλες τραβώντας την από τα μαλλιά, της πετούσε γυάλινα μπουκάλια και πολλά άλλα.

«Ο Depp κακοποίησε την Heard σωματικά και λεκτικά», είπε ο δικηγόρος της Heard σε ανακοίνωση. «Από τότε που πήραν διαζύγιο, ο κος Depp έχει συνεχίσει να παρενοχλεί δημοσίως την κυρία Heard και μάλιστα προσπάθησε να αποσύρει τις κατηγορίες περί κακοποίησης».

Η αγωγή εναντίον του Depp που κατατέθηκε τον προηγούμενο μήνα, χαρακτηρίζει τις κατηγορίες ως «κατηγορηματικά και αποδεδειγμένα ψευδείς».

Το κείμενο της Heard που δημοσιεύτηκε τον Δεκέμβριο δεν ανεφέρει τον Depp επώνυμα, δεν περιγράφει κάποιο περιστατικό με ακριβή στοιχεία, αλλά συζητά την κοινωνική κατάσταση εκείνων που μιλούν για την ενδοοικογενειακή βία.

«Μίλησα εναντίον της σεξουαλικής βίας – και αντιμετώπισα τον θυμό της κουλτούρας», έγραψε η 32χρονη ηθοποιός, προσθέτωντας ότι αισθάνεται σαν να ήταν «σε δίκη στο δικαστήριο της κοινής γνώμης».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!