GOSSIP

H Jolie καθυστερεί το διαζύγιο γιατί θέλει πίσω τον Brad Pitt

Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από όταν η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt και ακόμα  και σήμερα το διαζύγιο δεν έχει εκδοθεί. 

Και ενώ τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα έλεγαν πως οι δύο χολιγουντιανοί σταρ έχουν έρθει σε συμφωνία και πως έληξε η νομική τους διαμάχη για θέματα περιουσίας και κυρίως για ζητήματα που αφορούσαν τα έξι παιδιά του πρώην ζεύγους, τώρα ένα δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun ανατρέπει τα πάντα.


Όλοι πίστευαν πως το διαζύγιο θα οριστικοποιηθεί πιθανά στις αρχές του ερχόμενου καλοκαιριού, αλλά σύμφωνα με το άρθρο της βρετανικής εφημερίδας, η 43χρονη σταρ που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Pittτον Σεπτέμβρη του 2016, έχει πλέον αλλάξει γνώμη και θέλει πίσω τον σύζυγό της, ώστε να ξαναγίνουν μια ευτυχισμένη οικογένεια.


Το ζευγάρι που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2014, μετά από οκτώ χρόνια σχέσης, χώρισε αρκετά επεισοδιακά, με την Jolie και τον Pitt να εμπλέκονται σε πολύμηνη μάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους, προτού φτάσουν σε τελική συμφωνία τον Νοέμβρη. 

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή της Sun όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά από τότε, τουλάχιστον όσον αφορά στην σαγηνευτική Τζολί. 

«Η Angelina ξεκαθάρισε στον Brad  ότι θέλει να τα ξαναβρουν. Θέλει να ξαναγίνουν οικογένεια και δεν φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει με τη ζωή της. Γι' αυτό προβάλει συνεχώς εμπόδια στον Brad για κάθε λεπτομέρεια του διαζυγίου τους», αναφέρει στην εφημερίδα άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού. 

Όπως εξηγεί η εφημερίδα, ο Brad απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ωστόσο θέλει να διατηρήσει μια αρμονική σχέση με την πρώην τους, για χάρη των έξι παιδιών τους. 

Όπως αποκαλύπτει η ίδια πηγή: «Το μόνο που θέλει ο ίδιος είναι να ξεμπερδεύει με το διαζύγιο, που κανονικά θα έπρεπε να είχε βγει εδω και έναν χρόνο. Ωστόσο εκεινη δεν το παίρνει με τίποτα απόφαση».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!