GOSSIP

Οι "Άγγελοι του Τσάρλι" επιστρέφουν αλλά τα σχόλια δεν είναι θετικά [εικόνες]

Το 1976 οι Άγγελοι του Τσάρλι έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στην τηλεόραση και η συγκεκριμένη τηλεοπτική κοριτσοπαρέα σημείωσε παγκόσμια επιτυχία.

Μερικές δεκαετίες αργότερα οι Άγγελοι του Τσάρλι μεταφέρθηκαν και στον κινηματογράφο με τις Cameron Diaz, Drew Barrymore και Lucy Liu να γίνονται Άγγελοι και οι ταινίες σημείωσαν και αυτές μεγάλη επιτυχία.


Οπότε δεν ακούγεται παράλογο που το Χόλιγουντ αποφάσισε να γυρίσει και μια νέα ταινία Charlie's Angels, η οποία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το ερχόμενο Φθινόπωρο και ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από το νέο φιλμ.


Αυτή τη φορά... άγγελοι είναι οι Kristen Stewart,  Ella Balinska και Naomi Scott, αλλά δεν είναι οι μόνες, αφού το νέο φιλμ δείχνει πως υπάρχει ένα παγκόσμιο δίκτυο με πολλούς "αγγέλους - πράκτορες" του Τσάρλι.


Ωστόσο οι πρώτες εικόνες με τις νέες πρωταγωνίστριες δεν απέσπασαν και τόσο θετικά σχόλια στα social media με πολλούς να θεωρούν "λάθος" το κάστινγκ της ταινίας, να διαφωνούν και με την αισθητική που δείχνει να έχει το φιλμ, ενώ πολλοί αναρωτιούνται γιατί ξαφνικά οι παραγωγοί του Χόλιγουντ αποφάσισαν να βγάλουν ξανά μια τέτοια ταινία.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!