GOSSIP

Ανατροπή: Συγγραφέας αποκαλύπτει πως πραγματικά γνωρίστηκαν οι Meghan - Harry

Οι Meghan & Harry, δηλαδή η Δούκισσα και ο Δούκας του Σάσεξ είναι πλέον ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στον κόσμο και σύντομα θα γίνουν γονείς, αλλά τελικά πολλά από αυτά που ξέρουμε για αυτό το ζευγάρι ίσως δεν ισχύουν.

Μολονότι έχουν γραφτεί χιλιάδες άρθρα και έχουν γίνει αναρίθμητα ρεπορτάζ για τον αρραβώνα και το γάμο αυτού του ζευγαριού και τα media τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα, ένα νέο βιβλίο, έρχεται να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για το πως έγινε η πρώτη γνωριμία των Meghan & Harry.


Μέχρι σήμερα όλοι πίστευαν πως η Meghan γνώρισε τον Harry μέσω της φίλης της  Misha Nonoo, της οποίας ο σύζυγος υπήρξε συμμαθητής και φίλος του Harry.


Και πολλοί πίστευαν πως η Misha ήταν αυτή που φρόντισε να βγουν ραντεβού στα τυφλά στο Λονδίνο, οι Meghan και Harry. Αλλά τελικά αυτό δεν ισχύει.


Η συγγραφέας και δημοσιογράφος που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ για τη βρετανική βασιλική οικογένεια Katie Nicholl, στο νέο βιβλίο της, το οποίο φέρει τον τίτλο Harry and Meghan: Life, Loss and Love, αποκαλύπτει πως το ρόλο της προξενήτρας κανονίστηκε από μια άλλη φίλη της Meghan. Δείτε τι αναφέρει το βιβλίο.
 

"Το ραντεβού κανόνισε μία κοινή φίλη που πιστεύεται πως είναι η Violet von Westenholz, η κόρη του φίλου του πρίγκιπα Charles και Ολυμπιονίκη σκιέρ, Baron Piers von Westenholz. H Violet, που εργάζεται για τον οίκο μόδας Ralph Lauren, περνούσε χρόνο με τη Meghan εκείνο το καλοκαίρι, ντύνοντάς την για μία φωτογράφηση για τη σειρά Suits και συνοδεύοντάς την στο Wimbledon για να δει τη φίλη της, Serena Williams, να αγωνίζεται. Σύμφωνα με μία πηγή, η Violet, που ξέρει και τον Harry και τη Meghan καλά, σκέφτηκε πως θα ήταν ταιριαστοί και μία πηγή κοντά στη Violet μου είπε πως έδωσε στον Harry τον αριθμό της Meghan.

Εκείνος επικοινώνησε και όταν συναντήθηκαν μέρες αργότερα, ο Harry ενθουσιάστηκε με την ζωντανή, παθιασμένη και υπέροχη ηθοποιό από την Καλιφόρνια. Η Meghan ήταν διαφορετική από τα κορίτσια με τα οποία έβγαινε τόσο καιρό.

Ο Harry έβγαινε με την Sarah-Ann Macklin, ένα μοντέλο από τη Βρετανία, νωρίτερα εκείνο το καλοκαίρι. Τους είχε γνωρίσει επίσης μία κοινή φίλη και τυχαία η Sarah-Ann έφερε κάτι παραπάνω από μία ομοιότητα στη Meghan, αλλά η ομοιότητα έφτανε μέχρι εκεί. Στα είκοσι-επτά της ήταν πολύ μικρότερη από τον Harry κι ενώ τα πήγαιναν καλά, δεν κόλλησαν ποτέ πραγματικά. 'Η Sarah-Ann ζει πολύ καθαρά και δεν πίνει σχεδόν καθόλου. Ήταν σε διαφορετικό μήκος κύματος,' είπε μία φίλη της. 'Ήταν περίεργο για εκείνη που ο Harry ήθελε να βγαίνει όλη την ώρα και η αλήθεια είναι πως δεν έμοιαζε έτοιμος να δεσμευτεί οπότε το ρομάντζο δεν προχώρησε ποτέ πραγματικά'. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετικά όταν ο Harry συνάντησε τη Meghan.

Τρία χρόνια μεγαλύτερη από εκείνον, χωρισμένη και ένα διάσημο όνομα στον δικό της χώρο, απέπνεε μία αυτοπεποίθηση και ένα χάρισμα το οποίο τον έλκυσε αμέσως. 'Απλά έκαναν κλικ και τα πήγαν πολύ καλά από την πρώτη κιόλας συνάντηση. Ήταν όλο πολύ εύκολο και φυσικό από την αρχή," λέει ένας φίλος. Αμέσως κανόνισαν να βρεθούν ξανά, αυτή τη φορά στο Soho House του Λονδίνου όπου εργάζεται ένας άλλος κοινός τους φίλος o Markus Anderson. O Anderson κανόνισε να έχουν ένα διακριτικό τραπέζι στο ιδιωτικό club κι επειδή έχουν πολιτική κατά των φωτογραφιών, το ζευγάρι είχε ένα χαλαρό ραντεβού χωρίς να ανησυχούν για το αν θα τους φωτογραφήσουν. Μιλούσαν για ώρες με ένα μπουκάλι κρύο ροζέ κρασί επιβεβαιώνοντας στον Harry πως είχε πράγματι γνωρίσει κάποια ξεχωριστή. Τόσο ξεχωριστή που την κάλεσε να πάει μαζί του στη Botswana μερικές εβδομάδες αργότερα. Ο Harry έχει πει από τότε πως 'όλα τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν και όλα ήταν απλά τέλεια,' και ήταν."

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!