GOSSIP

Δεν φαντάζεστε τι φάρσα σκέφτηκαν να κάνουν τα παιδιά της Kim Kardashian

Η Kim Kardashian και ο σύζυγός της Kanye West σύντομα θα αποκτήσουν και τέταρτο παιδί: το δεύτερο που θα αποκτήσουν με παρένθετη μητέρα.

Το τέταρτο παιδί θα είναι αγοράκι, και ήδη το ζευγάρι έχει ένα γιο τον Saint και δυο κορούλες, τη North και τη Chicago.


Και στο παρελθόν η Kim είχε πει πως ανησυχεί, πως η μεγάλη κόρη της North δεν τα πάει καλά με τον αδελφό της Saint, αλλά αυτό μάλλον δεν ισχύει πια, αφού η ίδια η Kim αποκάλυψε πως τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της συνεργάστηκαν για να στήσουν μια... απίστευτη φάρσα για τη φετινή πρωταπριλιά.


Την φάρσα διήθηκε στο περιοδικό Elle, η Kim, που είπε πως ξαφνικά πριν λίγες μέρες η μεγάλη της κόρη της είπε να μπει μέσα στη  μπανιέρα και να την αφήσει η μάνα της να την πασαλείψει με κέτσαπ. Στην αρχή νόμιζε πως απλά ήθελε να παίξει, όμως μετά η κόρη της North, άρχισε να εξηγεί τη... φάρσα που είχε σκεφτεί με τον αδελφό της ως συνεργό.


Η North είχε δείξει στον Saint πως να προσποιείται πως κλαίει και τα δυο αδελφάκια είχαν συμφωνήσει η North να κάνει τη μαμά τους να μοιάζει... δολοφονημένη και καλυμμένη με αίματα και ο Saint θα πήγαινε ουρλιάζοντας και κλαίγοντας, στον μπάμπά του τον Kanye West για να του πει πως η μαμά πέθανε στο μπάνιο!


Δεν τη λες και... αθώα φάρσα!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!