GOSSIP

Συγκινεί το μήνυμα του Οικονόμου για το θάνατο του Λυριτζή [βίντεο]

Ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Βασίλης Λυριτζής, ήταν ένα από τα πιο γνωστά τηλεοπτικά δημοσιογραφικά δίδυμα.

 

Οι δυο τους  ήταν για χρ΄ρονια πλάι πλάι στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, αλλά τώρα ο Δημήτρης Οικονόμου, β΄ρεθηκε στη δυσάρεστη θέση, να πρέπει να ανακοινώσει on air τη θλιβερή είδηση του θανάτου του καλού φίλου και συνεργάτη του, αφού ο Βασίλης Λυριτζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο.

ΟΔημήτρης Οικονόμου, φίλος και κουμπάρος του δημοσιογράφου, ήταν αυτός που γνωστοποιήσε το δυσάρεστο γεγονός. Μάλιστα, συγκλονισμένος από τον θάνατο του Βασίλη Λυριτζή, ανέφερε στην εκπομπή του, στον ΣΚΑΪ:

“Ξεκινάμε με μια τραγική είδηση, έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή ο Βασίλης Λυριτζής. Ο αδερφός μας, ο φίλος μας, ο κουμπάρος μου, ο άνθρωπος που συμπορευτήκαμε για πάρα πολλά χρόνια. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό από τους δικούς του ανθρώπους και δικούς μου ανθρώπους ότι έφυγε από τη ζωή μετά από μια σύντομη μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο. Μετά από έναν μήνα στο νοσοκομείο, επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάσταση της υγείας του. Είχε προβλήματα τους τελευταίους δύο τρεις μήνες και δυστυχώς πριν από λίγη ώρα κατέληξε.

Ήμασταν με τον Βασίλη από το 1989, συνεργαστήκαμε στις ίδιες δουλειές, είχαμε κοινή πορεία από το 1996 μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο. Μας αγαπήσατε πολύ σαν δίδυμο, πριν από ενάμιση χρόνο χωρίσαμε και δυστυχώς σήμερα είχαμε αυτή την κατάληξη, μετά από μια σύντομη μάχη που έδωσε με την ασθένεια στο νοσοκομείο. Να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια, που είναι και δική μου οικογένεια, γιατί είμαστε και κουμπάροι, είμαστε και συγγενείς στην πραγματικότητα και θα είμαι πάντα δίπλα τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!