GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Δέσποινα Μοιραράκη με τις φήμες για πτώχευση της εταιρείας της

Η Δέσποινα Μοιραράκη με την πολυετή της δράση στον επιχειρηματικό τομέα της πώλησης χαλιών και λόγω της μεγάλης τηλεοπτικής παρουσίας της είναι ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στην ελληνική αγορά και έγινε έξαλλη όταν έμαθε πως δημοσίευμα μιλούσε για πτώχευση της εταιρείας της.

Η ίδια η Δέσποινα Μοιραράκη επικοινώνησε με τηλεοπτική εκπομπή και διέψευσε το δημοσίευμα, απειλώντας με μηνύσεις, ενώ εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει.


Η Μοιραράκη είπε:" Ως επιχειρηματίας έχω ένα θέμα με μία τράπεζα. Καταθέσαμε μια αίτηση πτώχευσης, ο πλειστηριασμός δεν έγινε ποτέ. Είχε προσδιοριστεί για τις 12 Φεβρουαρίου και ματαιώθηκε. Με την τράπεζα έχουμε έρθει σε πλήρη συμφωνία και πρέπει να σας πω μεγαλοφώνως ότι δεν υπάρχει καμία και δεν πρόκειται να βγει καμία πτωχευτική απόφαση για την επιχείρησή μου. Η δημοσιογράφος που το έγραψε όφειλε να με πάρει ένα τηλέφωνο να της δώσω όλα τα στοιχεία και μετά να γράψει αυτό το κακόβουλο άρθρο και να μη σκυλεύεται ο αγώνας μιας επιχειρηματία που έχει αρχίσει από το μηδέν μέχρι σήμερα. Αυτός ήταν ένας επιχειρηματικός ελιγμός προκειμένου να έρθουμε σε συνεννόηση με την τράπεζα. Επετεύχθη, μάλιστα βγήκε και η απόφαση την προηγούμενη εβδομάδα, όλα ρέουν κανονικά, ματαιώνεται η πτώχευση. Ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός! Ματαιώθηκε!"

Και πρόσθεσε: "Θα κάνω μήνυση γιατί όφειλε η δημοσιογράφος να με πάρει ένα τηλέφωνο και να με ρωτήσει. Τρελάθηκα! Έτρεχα σαν τρελή να πάρω την εφημερίδα! Είναι δυνατόν αυτά τα πράγματα;"

Να σας θυμίσουμε πως το σχετικό δημοσίευμα στο οποίο αναφέρθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη έγραφε: «Την 1η Φεβρουαρίου, ως νόμιμη εκπρόσωπος της ανωνύμου εμπορικής εταιρίας εισαγωγών και εξαγωγών υφασμάτων, ενδυμάτων, επίπλων, έργων τέχνης και ταπήτων με τον διακριτικό τίτλο Δέσποινα Μοιραράκη Α.Ε., η γνωστή επιχειρηματίας κατέθεσε το σχετικό δικόγραφο δηλώνοντας πως αδυνατεί να εκπληρώνει κανονικά τις ληξιπρόθεσμες χρηματικές υποχρεώσεις της προς τους πιστωτές της».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!