GOSSIP

Η Mel Β αποκάλυψε πως έχει κάνει σεξ με μια άλλη Spice Girl

Οι 4 από τις 5 Spice Girls, ετοιμάζονται για το μεγάλο reunion του θρυλικού γυναικείου συγκροτήματος των 90s, το οποίο ήταν να γίνει τον ερχόμενο Μάιο, με την έναρξη μιας μεγάλης περιοδείας που ήδη έχει γίνει sold out. Αλλά μια δήλωση της μιας εκ των Spice Girls, προκάλεσε χαμό και πολλοί φοβούνται πως το reunion ίσως να μη γίνει ποτέ.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Mel B, η οποία δημόσια έχει πει πως είναι bisexual, αλλά τώρα, σε νέα τηλεοπτική της εμφάνιση, αποκάλυψε πως έκανε σεξ, με μια εκ των Spice Girls και συγκεκριμένα με την Geri.
H 43χρονη Mel B, μιλώντας στο Piers Morgan's Life Stories , είπε πως έχει κάνει σεξ με την Geri, είπε πως το όλο σκηνικό, απλά συνέβη και πως οι δυο τους γελούσαν για αυτό και πρόσθεσε πως η Geri, έχει πολύ ωραία στήθη.


Όμως οι δηλώσεις της προκάλεσαν χαμό από σχόλια και αντιδράσεις και η Daily Mail, αναφέρει πως αμέσως μετά τη συνέντευξη, η Mel B, τηλεφώνησε στην Geri, η οποία δεν χάρηκε καθόλου με τις αποκαλύψεις που έκανε η Mel B, για να της ζητήσει συγγνώμη.

H Geri και η Mel B


Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως οι αποκαλύψεις της Mel B, ενόχλησαν πολύ το σύζυγο της Geri, τον Christian Horner.


Στη συνέντευξή της η Mel B, είπε πως μόνο μια φορά έκανε σεξ με την Geri και η ίδια γελώντας είπε μπροστά στις κάμερες πως φοβάται πως η Geri θα την μισήσει μετά από αυτό γιατί η Geri και ο σύζυγός της είναι πολύ posh, ζώντας στο cottage σπίτι τους.


Μια άλλη Spice Girl, η Mel C που ήταν στα πλατό της εκπομπής φάνηκε να είναι έκπληκτη με όσα άκουσε να λέει η Mel B και είπε πως ήταν η πρώτη φορά που μαθαίνει πως συνέβη κάτι τέτοιο.


Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι αποκαλύψεις της Mel B, πιθανά να θέσουν σε κίνδυνο την υλοποίηση της περιοδείας των Spice Girls, αφού παραμένει άγνωστο το ποια θα είναι η αντίδραση της Geri.

H Geri και ο σύζυγός της  Christian Horner

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!