GOSSIP

H Lady Gaga έχει ερωτευτεί έναν χολιγουντιανό σταρ και δεν είναι ο Bradley Cooper

Μετά το χωρισμό της με τον αρραβωνιαστικό της και ατζέντη Christian Carino, πολλοί είχαν πιστέψει πως η Lady Gaga είχε ερωτευτεί τον συμπρωταγωνιστή της. στην ταινία A Star Is Born, τον ηθοποιό Bradley Cooper. Τώρα όμως φημολογείται πως ένας άλλος χολιγουντιανός σταρ έχει κλέψει την καρδιά της Lady Gaga.

Τόσο η ίδια η τραγουδίστρια, όσο και ο Bradley Cooper είχαν διαψεύσει τις φήμες (που είχαν οργιάσει μετά το ντουέτο τους στη σκηνή των Όσκαρ) πως είναι ζευγάρι και τώρα όλοι περιμένουν να δουν αν η Lady Gaga θα διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει έρθει πολύ κοντά με τον ηθοποιό Jeremy Renner, τον 48χρονο σταρ που παίζει στις ταινίες Avengers, αλλά και στο βραβευμένο με Όσκαρ φιλμ "The Hurt Locker".


Οι δυο τους φημολογείται πως το τελευταίο διάστημα είναι συνέχεια μαζί και μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Lady Gaga έχει γνωρίσει και την κόρη του ηθοποιού την 5χρονη Ava.


Ωστόσο άλλα δημοσιεύματα, επιβεβαιώνουν μεν την είδηση πως οι δυο σταρ κάνουν πολύ παρέα το τελευταίο διάστημα, αλλά λένε πως είναι απλά καλοί φίλοι.


Να σημειωθεί πως ο Jeremy Renner πήρε διαζύγιο το 2015 και πως φρόντιζε πάντα να κρατά τη προσωπική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!