GOSSIP

Αναβάλλεται επ' αόριστον, ο γάμος του Justin Bieber - Τι συμβαίνει;

Μολονότι ο διάσημος τραγουδιστής και το γνωστό μοντέλο, έχουν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, που έγινε πριν από λίγους μήνες στη Νέα Υόρκη, οι δυο τους είχαν πει πως σκόπευαν να κάνουν και έναν πιο επίσημο και λαμπερό γάμο μέσα στο 2019. όμως αυτά τα πλάνα για γάμο ακυρώθηκαν.

Θυμίζουμε πως το διάσημο ζευγάρι, που τα ξαναβρήκε μετά από χρόνια, έκανε έναν αρραβώνα, σχεδόν αμέσως μετά την επανασύνδεσή του, και λίγο αργότερα οι δυο τους έκαναν και έναν πολιτικό γάμο που αρχικά τον κράτησαν κρυφό.


Πρόσφατα όμως οι δυο τους πόζαραν στη Vogue και αποκάλυψαν πως είναι ξετρελαμένοι ο ένας για τον άλλο και πως σκοπεύουν να κάνουν και έναν πιο ανοιχτό γάμο, με καλεσμένους τους φίλους τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα και μάλιστα δημοσιεύματα έλεγαν πως η Hailey, που πλέον μας συστήνεται ως κυρία Bieber, είχε βρει το που θα γίνει ο γάμος και λέγονταν πως ετοίμαζε να κάνει ένα ρομαντικό γάμο σε μια εξωτική πλαζ στη Καραϊβική.


Ωστόσο όλα αυτά τα πλάνα "πάγωσαν". Νέο δημοσίευμα στο People αναφέρει πως ο Justin το τελευταίο διάστημα δίνει μάχη με την κατάθλιψη και πως όλα τα πλάνα για γάμο έχουν αναβληθεί μέχρι ο διάσημος τραγουδιστής να νιώσει καλύτερα.


Το δημοσίευμα αναφέρει πως φίλοι του Bieber και της Hailey επιβεβαιώνουν πως ο Hailey κάνει θεραπείες και συνεδρίες για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη, τόσο στη Νέα Υόρκη όσο και στο Λος Άντζελες, αφού το ζευγάρι "μοιράζει" το χρόνο του σε αυτές τις δύο πόλεις και πως ο Justin θέλει πολύ να γίνει γρήγορα καλά για χάρη της Hailey και είναι αρκετά αισιόδοξος πως θα τα καταφέρει.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!