GOSSIP

Μάθαμε πόσο κοστίζει το δαχτυλίδι αρραβώνων της JLo και... ζαλιστήκαμε [εικόνες]

Πριν από λίγες μέρες, η 49χρονη Jennifer Lopez, δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της και διάσημο αθλητή Alex Rodriguez και φυσικά η JLo είπε το ναι και ετοιμάζεται για τον τέταρτο γάμο της

Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε μέσω social media τον αρραβώνα του αποκαλύπτοντας και το δαχτυλίδι που πρόσφερε ο Alex στην Jennifer, αλλά και πλάνα από τη ρομαντική πρόταση γάμου, που έγινε σε μια εξωτική πλαζ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Mar 12, 2019 at 9:21am PDT


Και από την πρώτη στιγμή το τεράστιο μονόπετρο είχε κλέψει τις εντυπώσεις, με πολλούς να εκτιμούν πως η αξία του ξεπερνά το εκατομμύριο.


Όμως μετά και την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζεύγους (που παρά τις φήμες περί απιστίας του Alex, είναι μια χαρά και ετοιμάζει το γάμο του), όλοι είχαν την ευκαιρία να δουν καλύτερα το δαχτυλίδι με το τεράστιο διαμάντι και έτσι οι ειδικοί μπόρεσαν να κάνουν μια καλύτερη εκτίμηση της αξίας του.


Σύμφωνα με τους ειδικούς λοιπόν, το διαμάντι στο δαχτυλίδι αρραβώνων της Jennifer Lopez είναι 20 καρατίων και εκτιμούν πως η αξία του ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια δολάρια!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!