GOSSIP

Σάλος στο Χόλιγουντ: Διάσημο ζευγάρι συνελήφθη από το FBI

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποκαλύψεις για σκάνδαλα χρηματισμού πανεπιστημίων από celebrities, μετά τη σύλληψη της ηθοποιού Felicity Huffman (γνωστή από τη σειρά Νοικοκυρές σε Απόγνωση) και του διάσημου συζύγου της William H. Macy (της σειράς Shameless)

H ηθοποιός συνελήφθη στο σπίτι της από 7 πράκτορες του FBΙ, καθώς η ίδια και ο σύζυγός της, William H. Macy (που επίσης συνελήφθη) κατηγορούνται ότι έδωσαν 15.000 δολάρια για να εξασφαλίσουν πως τα παιδιά τους θα ήταν δεκτά στα πανεπιστήμια που είχαν επιλέξει, χωρίς να λάβουν υπόψη της τις νόμιμες διαδικασίες.

Το ζευγάρι συνελήφθη από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερο έως την δίκη με την καταβολή εγγύησης. Πιο συγκεκριμένα, η Felicity Huffman είναι αντιμέτωπη με απάτη, καθώς κατηγορείται πως χρημάτισε φιλανθρωπική οργάνωση που δεν υπάρχει ώστε να καταφέρει να πλαστογραφηθούν τα αποτελέσματα στο SAT τεστ της κόρης της.

Επίσης, η διάσημη ηθοποιός Lori Loughlin, κατηγορείται για εξαπάτηση, καθώς η ίδια με τον άντρα της (τον εκατομμυριούχο Mossimo Giannulli, δημιουργό του fashion brand Mossimo), χρημάτισε με το ποσό των 500.000 δολαρίων ώστε να μπουν οι δύο κόρες τους στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια μέσω αθλημάτων, χωρίς καμία από τις δυο τους να ασχολείται με τον αθλητισμό.

Το σκάνδαλο αυτό που αποδεικνύει πως το σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, δεν είναι "αδιάβλητο" έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο, ενώ αναμένεται τις επόμενες μέρες να δούμε και νέες αποκαλύψεις ηχηρών ονομάτων που κατηγορούνται πως παρέκαμψαν τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου τα παιδιά τους να σπουδάσουν σε καλά πανεπιστήμια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!