GOSSIP

Πότε θα γεννήσει η Meghan Markle; Κάποιοι υπολόγισαν τις μέρες

Η μέρα που η Δούκισσα του Σάσεξ θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί πλησιάζει και κάποιοι προσπαθούν να υπολογίσουν ακριβώς πότε θα γεννηθεί το παιδί των Meghan & Harry και να βρουν και το ζώδιό του!

Η αλήθεια είναι πως επίσημα το βρετανικό παλάτι δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα καμιά λεπτομέρεια για τη πιθανή ημερομηνία γέννησης του παιδιού και το παλάτι του Κένσινγκτον, αρκέστηκε στο να πει γενικά πως η γέννα θα γίνει μέσα στην Άνοιξη.


Όμως το περιοδικό Cosmopolitan των ΗΠΑ, επιστράτευσε πληροφορίες που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, από διάφορες πηγές, έκανε τα μαθηματικά και θεωρεί πως εντόπισε και την πιθανή ημερομηνία γέννησης του παιδιού και ως εκ τούτου το ζώδιό του.


Συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιανουάριο η Meghan είχε πει σε κάποιον φαν της σε μια από τις δημόσιες εμφανίσεις της, πως πιθανά θα γεννήσει στα τέλη Απριλίου ή αρχές Μαΐου και στις 12 Φεβριυαρίου, ο George Clooney σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως η Meghan είναι 7 μηνών έγκυος.


Με βάση αυτά τα δεδομένα το περιοδικό υπολόγισε πως το παιδί θα γεννηθεί πιθανά στις 10 Μαΐου και θα ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!