GOSSIP

Πολλοί εντόπισαν κάτι περίεργο στο δαχτυλίδι αρραβώνων της Katy Perry [εικόνες]

Το Χόλιγουντ ετοιμάζεται για έναν ακόμη λαμπερό γάμο, αφού ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η διάσημη τραγουδίστρια Katy Perry και ο χολιγουντιανός σταρ Olrando Bloom αρραβωνιάστηκαν και σύντομα θα παντρευτούν, ενώ δηλώνουν πως σύντομα θέλουν να αποκτήσουν και παιδιά.

To διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του μέσω social media, και όλοι είδαμε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων που χάρισε ο Orlando στην Katy, το οποίο λέγεται πως κοστίζει 5 εκατομμύρια δολάρια!


Όμως τώρα, πολλοί σχολιάζουν πως αυτό το δαχτυλίδι που διάλεξε ο πρωταγωνιστής πασίγνωστων ταινιών όπως "Άρχοντας των Δαχτυλιδιών", "Τροία" και "Οι Πειρατές της Καραϊβικής", κάτι τους θυμίζει και η αλήθεια είναι πως δεν έχουν άδικο.


Συγκεκριμένα πολλοί σχολιάζουν πως το δαχτυλίδι της Katy, θυμίζει πολύ το δαχτυλίδι αρραβώνων που είχε προσφέρει ο Orlando, στην πρώην σύζυγό του, το διάσημο μοντέλο Miranda Kerr, με την  οποία παντρεύτηκε το 2010 και χώρισε τρία χρόνια αργότερα, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και ένα παιδί, τον 8χρονο σήμερα Flynn.


Και πράγματι αν δει κανείς τα δύο δαχτυλίδια, διαφέρουν ουσιαστικά μόνο στο χρώμα της κεντρική πέτρας, αλλιώς το σχέδιό τους είναι σχεδόν πανομοιότυπο.


Της Miranda


Της Katy


Και τώρα πολλοί σχολιάζουν πως ή ο Orlando έχει πολύ συγκεκριμένα γούστα στα γυναικεία δαχτυλίδια ή έκανε μεγάλη γκάφα και κάτι που πολλοί χαρακτηρίζουν ανάρμοστο και άκομψο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!