GOSSIP

Τώρα η αδελφή της Meghan Markle βρίζει τον George Clooney

Τι το'θελε ο George Clooney και μίλησε δημόσια για τη Δούκισσα του Σάσεξ... Μετά τις δηλώσεις του ο χολιγουντιανός σταρ μπήκε στο στόχαστρο της αδελφής της Meghan Markle και η Samantha Markle άρχισε να τον βρίζει στο twitter και να τον αποκαλεί "Looney Clooney" (τρελο-Κλούνεϊ).

Πρόσφατα ο  57χρονος ηθοποιός μίλησε σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της προώθησης της νέας τηλεοπτικής σειράς Catch-22 (που σηματοδοτεί την επιστροφή του σταρ στη μικρή οθόνη) και μίλησε και για τη Meghan Markle για την οποία φάνηκε να ανησυχεί πολύ και ξεσπάθωσε κατά των media που τη καταδιώκουν όπως και τη Diana: "Την κυνηγάνε παντού, είναι πάντα στο κατόπι της και τη διασύρουν. Είναι μια γυναίκα επτά μηνών έγκυος και την κυνηγάνε όπως τη Νταϊάνα. Είναι σαν η ιστορία να επαναλαμβάνεται. Έχουμε δει πού καταλήγει αυτό" είπε κάνοντας ευθεία παραπομπή στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή της η πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1997 στο Παρίσι ενώ την κυνηγούσαν οι παπαράτσι.

Αλλά οι δηλώσεις του διάσημου ηθοποιού δεν άρεσαν καθόλου στην αδελφή της Δούκισσας του Σάσεξ και η Samantha Markle, που δεν χάνει ευκαιρία να δημιουργεί προβλήματα στην αδελφή της και να την εκθέτει δημοσίως, τώρα επιτέθηκε μέσω twitter στον Clooney και με πολύ ειρωνία είπε πως η γυναίκα του (η Amal) ως δικηγόρος θα έπρεπε να τον έχει μάθει να μην μιλάει αν δεν γνωρίζει όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα και του είπε να σωπάσει και μάλιστα σχολίασε πως ο ίδιος ο Clooney ποτέ δεν θα φέρονταν στη μητέρα του, όπως συμπεριφέρεται η Meghan στο δικό τους πατέρα, 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!