GOSSIP

Δείτε το μήνυμα που έγραψε ο πρώην σύζυγος της Aniston για τα γενέθλιά της

Μπορεί η Jennifer Aniston να έχει ατυχήσει δυο φορές στο γάμο, αφού πήρε διαζύγιο και από τον Brad Pitt και από τον Justin Theroux, αλλά φαίνεται πως η χολιγουντιανή σταρ, πάντα καταφέρνει να διατηρεί άψογες σχέσεις με τους πρώην συζύγους της.

Έτσι όταν πρόσφατα η Aniston, έκανε ένα ultra glamorous πάρτι γενεθλίων με 200 καλεσμένους (ανάμεσά τους τα πιο ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας σόουμπιζ) για να γιορτάσει τα 50α γενέθλιά της, μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο Brad Pitt, που μετά το διαζύγιό του με την Angelina Jolie πήγε να ευχηθεί χρόνια πολλά στην πρώην σύζυγό του, με την οποία χώρισε το 2005.


Και τώρα και ο Justin Theroux, ο διάσημος ηθοποιός με τον οποίο η Aniston χώρισετ ο 2017, μετά από μόλις δύο χρόνια γάμου, ανέβασε στο Instagram το πιο γλυκό μήνυμα για την πρώην σύζυγό του.


Ο Theroux δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Aniston, με κέρατα ταύρου στο κεφάλι της και αποκάλεσε την πρώην σύζυγό του "άγρια" και δυναμική γυναίκα και της ευχήθηκε χρόνια πολλά, λέγοντας πως η Aniston είναι μια πολύ αγαπητή, πολύ ευγενική και πολύ αστεία γυναίκα και πρόσθεσε και μια καρδούλα πλάι στο μήνυμά του.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @justintheroux on Feb 11, 2019 at 1:17pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!