GOSSIP

O Brad Pitt πήγε στο πάρτι για τα 50α γενέθλια της Jennifer Aniston [εικόνες]

H Jennifer Aniston αποφάσισε να κάνει ένα λαμπερό πάρτι με 200 περίπου καλεσμένους για να γιορτάσει τα 50α γενέθλιά της και εκεί πήγαν όλοι οι σταρ: ακόμα και ο πρώην της Brad Pitt.

To λαμπερό πάρτι έγινε σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λος Άντζελες και η Aniston πήγε στο πάρτι της φορώντας ένα υπέροχο ξώπλατο outfit.

Και η λίστα με τους διάσημους καλεσμένους μοιάζει πραγματικά ατελείωτη: από το ζεύγος Clooney και την Katy Perry με τον Orlando Bloom, μέχρι άλλους διάσημους φίλους της Jennifer, όπως οι συμπρωταγωνιστές της στη σειρά Friends, αλλά και σταρ του Χόλιγουντ όπως ο Leonardo Dicaprio, η Reese Witherspoon η Kate Hudson, η Gwyneth Paltrow και πολλοί άλλοι.

Φυσικά αυτό που συζητήθηκε πολύ ήταν το γεγονός πως η Jennifer κάλεσε στο πάρτι της τον Brad Pitt, με τον οποίο έχει χωρίσει από το 2005 (όταν αυτός την είχε παρατήσει για να κάνει δεσμό με την Angelina Jolie με την οποία στην πορεία πήρε διαζύγιο), αλλά διατηρεί καλές σχέσεις μαζί του.
 
Μάλιστα λέγεται πως η Jennifer είχε πολλούς ενδοιασμούς για το αν έπρεπε να καλέσει ή όχι τον Brad στο πάρτι, αλλά το People αναφέρει πως η Jennifer είπε πως χάρηκε που τελικά τον κάλεσε και χάρηκε πολύ που ο Brad πήγε όντως στο πάρτι.
 
Βέβαια ο Brad προσπάθησε να αποφύγει τα φλας των φωτογράφων φορώντας ένα μαύρο καπελάκι, ενώ λέγεται πως η Jennifer τον υποδέχτηκε με μια ζεστή αγκαλιά, αλλά το υπόλοιπο βράδυ οι δυο τους δεν μίλησαν πολύ, ενώ η Aniston πέρασε τέλεια με τις διάσημες φίλες της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!