GOSSIP

Τώρα το βρετανικό παλάτι έχει... θυμώσει με τις φίλες της Meghan Markle

Φαίνεται πως τα πρόσωπα από το φιλικό και τον οικογενειακό κύκλο της Meghan Markle δεν σταματούν να εξοργίζουν με την στάση τους το βρετανικό παλάτι.

Μετά το μεγάλο σκάνδαλο που προκλήθηκε πριν τον πριγκιπικό γάμο των Harry & Meghan, όταν αποκαλύφθηκε πως ο πατέρας της Meghan είχε "σκηνοθετήσει" και είχε πουλήσει φωτογραφίες του στα media, και μετά τις αλλεπάλληλες κατηγορίες που έχουν ξεστομίσει εις βάρος της Δούκισσας του Σάσεξ σε συνεντεύξεις και στα social media, τα δύο ετεροθαλή αδέλφια της και ειδικά η αδελφή της Samantha, τώρα και οι φίλες της Meghan Markle δημιούργησαν πρόβλημα στο Παλάτι.


Συγκεκριμένα, σε πρόσφατο δημοσίευμα του αμερικανικού People, πέντε φίλες της Meghan μίλησαν (διατηρώντας την ανωνυμία τους) για τη σχέση της Meghan με τον πατέρα της.


Οι 5 ανώνυμες πηγές (που όμως γνωρίζουν και αποκάλυψαν πολλά για την προσωπική ζωή της Meghan άρα πιθανά είναι όντως κάποιες στενές φίλες της) θέλοντας να υπερασπιστούν την Meghan, είπαν πως η Δούκισσα προσπάθησε πολύ να αποκαταστήσει τη σχέση με τον πατέρα της, αλλά πάντα συναντούσε έναν... τοίχο.


Μεταξύ άλλων ανέφεραν πως η Meghan, μετά το γάμο έστειλε ένα γράμμα στον πατέρα της όπου του ζητούσε να σταματήσει να τη παρουσιάζει ως θύμα στα media, και στο οποίο του έλεγε πως είναι ο μόνος πατέρας που έχει και τον παρακαλούσε να συμφιλιωθούν.


Το ίδιο άρθρο μιλούσε και για ένα τηλεφώνημα που έκανε η Meghan στον πατέρα της όπου του είπε αντίστοιχα πράγματα και πως εκείνος της ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί δημόσια!


Επίσης οι πηγές σχολίαζαν πως η Meghan δεν έχει αλλάξει τηλέφωνο και πως δεν ισχύουν οι κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί πως έχει διακόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας με τον πατέρα της: "Άμα θέλει μπορεί απλά να της τηλεφωνήσει" είπε μια από τις φίλες της Meghan.


Το πρόβλημα είναι, πως σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Rebecca English που ασχολείται με ρεπορτάζ για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, το Παλάτι αγνοούσε την ύπαρξη αυτού του δημοσιεύματος και ενημερώθηκε για αυτό, λίγα λεπτά πριν δημοσιευτεί και σίγουρα δεν επικροτεί το γεγονός πως άτομα από τον φιλικό κύκλο της Δούκισσας έκαναν τόσες αποκαλύψεις στον Τύπο.


Θυμίζουμε άλλωστε, πως όλο αυτό το διάστημα το παλάτι έχει επιλέξει να μην κάνει καμιά επίσημη αναφορά στο θέμα των σχέσεων της Δούκισσας με τον πατέρα της, ακόμα και όταν ο ίδιος δεν πήγε στο γάμο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!