GOSSIP

Ο Kanye West πήρε πίσω το πανάκριβο δώρο που έκανε στη Kim [εικόνα]

Τα περασμένα Χριστούγεννα πολλές είχαν σκάσει από τη ζήλια όταν είχαν μάθει ποιο ήταν το πανάκριβο δώρο που είχε διαλέξει ο ράπερ Kanye West για να προσφέρει στη σύζυγό του Kim Kardashian.

Τότε είχε μαθευτεί πως ο Kanye αγόρασε στην Kim ένα πανάκριβο διαμέρισμα σε παραλία του Μαϊάμι.


Συγκεκριμένα είχε μαθευτεί πως ο Kanye ξόδεψε 14 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει στη γυναίκα του ένα διαμέρισμα στο  Faena House, ένα από τα διασημότερα συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών στον κόσμο.


Το  Faena House, είναι στην ουσία ένας μικρός ουρανοξύστης, που βρίσκεται πάνω σε μια αμμουδερή πλαζ του Μαϊάμι και θεωρείται ένα από τα ακριβότερα κτίρια στον κόσμο.

Όμως τώρα η Page Six αναφέρει πως ο Kanye στην ουσία γύρισε... πίσω το δώρο του, αφού το δημοσίευμα αναφέρει πως δεν προχλωρησε ποτέ στην αγορά του διαμερίσματος και ας είχε πληρώσει 600.000 δολάρια προκαταβολή.

Πηγές αναφέρουν πως ο Kanye και η Kim αποφάσισαν να ανζητήσουν κάτι πιο... απομονωμένο και prive για να αποτελέσει τη νέα τους εξοχική κατοικία. Από την άλλη οι κακές γλώσσες λένε πως η αγορά αρχικά ανακοινώθηκε μόνο και μόνο για να καταφέρει το διάσημο ζευγάρι να προκαλέσει ντόρο γύρω από το όνομά του. 

Αν πάντως ισχύει αυτό το σενάριο, τότε τους κόστισε λίγο ακριβά, αφού τα 600.000 δολάρια της προκαταβολής δεν θα επιστραφούν στον Kanye.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!